De la ce a pornit cearta dintre Dorian Popa și Theo Rose: „Mi s-a părut mult prea mult. Putea spune orice, dar nu asta”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV

Dorian Popa a clarificat motivul disputei care a avut loc între el și Theo Rose. 

Dorian Popa și Theo Rose au trecut în urmă cu ceva timp printr-un conflict destul de aprins, ce s-a desfășurat chiar pe rețelele de socializare, în văzul tuturor. Cearta a pornit de la o glumă pe care artista a făcută cu privire la Cheluțu, lucru care l-a deranjat extrem de tare pe solist. 

„Ca să pot să mă împac cu cineva, trebuie să mă fi certat. Eu nu m-am certat, dar am fost oarecum ușor afectat de glumița pe care Theo Rose și Boieru au făcut-o și consider că și ei au înțeles că ceva nu a fost în regulă, pentru că amândoi mi-au cerut iertare. Normal că le-am acceptat, pentru că îi cunosc de ani de zile, pe amândoi. Era în trend atunci cu „înoată Cheluțu”, eu aveam un filtru special cu piscina mea, iar ei s-au filmat cu filtrul acela, ca și cum erau la piscina mea și spuneau „Plutește Cheluțu”. Un suflet plutește în apă doar dacă este decedat, mi s-a părut mult prea mult. Cheluțu e sufletul meu, eu nu aș putea să spun despre nepotul, verișorul sau animăluțul lui Theo Rose că plutește în piscină, asta înseamnă că e decedat, ceea ce e rău. Puteau spune orice, dar nu că plutește, pentru că asta înseamnă că nu are viață și punct. În răspuns, am făcut și eu o postare și s-au trezit cu fanii mei pe cap. Ne-am împăcat, ne-am înțeles din mers, dar profesionalismul spune în felul următor: Eu sunt capabil să muncesc și cu cel mai aprig dușman al meu, pot prezenta pe scenă și cu cel mai aprig dușman al meu.”, a declarat Dorian Popa în cadrul emisiunii exclusiv VIP, de pe Prima TV: 

Întrebat despre posibilitatea de a realiza o melodie în viitor cu Theo Rose, Dorian Popa nici nu exclude această variantă, însă spune că nici nu este adeptul stilului interpretat de artistă.

„Nu-mi dau seama, de ce nu, este o voce foarte cool, însă ea este în zona aceea orientală, eu mă feresc de acea zonă și prefer să rămân în zona pop, dance.”, a continuat el.

Ce spune artistul despre factura uriașă pe care a primit-o la curent

În urmă cu puțin timp, Dorian Popa le-a dezvăluit fanilor săi faptul că a primit o factură de 8.500 de lei la energie electrică. Chiar dacă este o sumă uriașă, solistul spune însă că a plătit-o pe loc.

„Pentru că mama mea s-a chinuit toată viața cu facturile, cu ratele, mi-am promis că atunci când voi fi mare, eu nu voi avea lucruri neplătite și factura s-a plătit într-o secundă. Mi-a plăcut să fac puțin circ, pentru că mi s-a părut colosală. Pe de altă parte, nu vreau să fiu ipocrit, eu anexat la contorul locuinței mele am și șantierul. Facem bani din asta.”, a mai spus solistul.

Trecutul dureros al lui Dorian Popa. Artistul a vorbit despre divorțul părinților: „Nu înțelegeam de ce este atâta ură dintr-o direcție”

Dorian Popa, mașină de aproximativ 300.000 de euro

„Este una dintre cele mai scumpe mașini de acest gen din reprezentanță, pentru că am bifat tot ce se putea acolo. E prima oară în viață când îmi iau o mașină de asta. Doar cusătura albă a costat 800 de euro. Mașina a costat 296.000 de euro. Eu în viață am făcut foarte multe sacrificii, ca să ajung unde sunt astăzi. N-am mai fost în concediu de 6-7 ani de zile, iar asta e fericirea mea. Îmi plac mașinile.”, a mai dezvăluit acesta. 

Motivul pentru care Dorian Popa nu mai apare la TV: „A devenit un bussines non rentabil”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel