Dorian Popa, motivul pentru care nu-și dorește un copil: ”Nu vreau să mă blameze oamenii”

Captură video Youtube/ Radu Țibulcă
Descriere foto: Captură video Youtube/ Radu Țibulcă

Dorian Popa a vorbit despre motivul pentru care nu și-ar dori copii în momentul de față.

Dorian Popa a fost invitat în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă de pe Youtube, unde a vorbit despre curiozitatea ce stă pe buzele multora, momentul în care acesta va deveni tată. Chiar dacă are o relație cu iubita lui de foarte mulți ani, celebrul cântăreț spune că nu are de gând prea devreme să aibă un copil. Chiar dacă s-a gândit la acest lucru, Dorian spune că nu este încă momentul potrivit.

„M-am gândit de foarte multe ori la copilul umanoid, iar răspunsul cel mai franc pe care l-am găsit să-l ofer, pentru că asta îmi doresc. Sinceritate de la mine este că încă nu simt, nu mă simt pregătit. 

Nu vreau să mă blameze oamenii şi le amintesc încă o dată că Dumnezeu ne învaţă să nu judecăm persoanele de lângă noi, dar eu deocamdată mă simt bine făcând alte lucruri, muncind foarte mult, fiind conectat la ceea ce fac.”, a spus el la podcast.

Dorian Popa a dezvăluit ce persoană i se pare atrăgătoare din showbiz. Este vorba despre o actriță celebră

Motivul pentru care Dorian Popa nu vrea să devină tata acum

Cariera este extrem de importantă pentru el în momentul de față, spune Dorian, astfel încât nu ar avea deloc timp să se preocupe și de creșterea unui copil. De asemenea, artistul spune că nu ar face acest pas important, până în momentul în care nu ar fi extrem de sigur de relația sa, pentru că despărțirea dintre părinți cauzează dereglări serioase asupra copilului, spune el. Dorian a crescut fără tată și, tocmai din acest motiv, vlogger-ul nu și-ar dori ca și copilul său să treacă prin aceeași experiență dureroasă. 

„Le-am spus unor oameni apropiați care mi-au spus: Păi, da, măi, da, ai timp! Nu e adevărat. În momentul în care alergi ca nebunul cum alerg eu, nu mai ai timp să-ţi vezi copilul îndeajuns de mult, încât el să simtă că creşte alături de tine, iar tu să simţi că eşti un părinte pentru el.

Motivul pentru care Dorian Popa nu vrea să se căsătorească, deși are o relație de 11 ani: „Stricăm frumosul”

Nu... La cum muncesc eu aş putea să-mi văd copilul lunea două ore seara și marţea o oră, ceea ce nu mi se pare normal. Cred că încă mă simt copil sau poate nu e la mine să vină acum. La 33 de ani bărbatul abia devine bărbat. Consider că nu e momentul. Provin dintr-o familie destrămată, deci niciodată nu mi-aș dori să creez o familie care nu poate să rămână unită și susținută de toți membrii până la sfârșit. Nu e o decizie pe care poți să o iei de ieri pe azi. Sunt foarte mulți tineri care fac copii și se despart. Eu n-am avut tată, dar și în ziua de azi sufăr lipsa paterne. Hai să facem copii atunci când știm că putem să îi creștem cum trebuie.”, a mai continuat Dorian Popa.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Dorian Popa EXCLUSIV

De ce nu are Dorian Popa TikTok

Chiar dacă este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din mediul online, care are câștiguri extrem de mari din rețelele de socializare, Dorian Popa i-a uimit pe toți pentru că nu și-a făcut cont și pe cea mai nouă platformă, TikTok.

”Am stat și am despicat firul în 4 cu TikTok și am tras niște concluzii. Eu cred că este o strategie de marketing. Din punct de vedere business, nu ai ce să faci. Acolo obții doar foarte multă vizibilitate. Îl citez acum pe Abi: TikTok-ul este pentru cei care nu au succes pe Instagram. Dacă aș crea content și pe TikTok ar însemna o defocusare de pe platformele principale, care pentru mine sunt business și suflet.”, a mai spus el.

Dorian Popa DEZVĂLUIE cât câștigă în online: Eu pot avea luni în care produc și...Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 26 iun 2022, 16:19 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience