Dorian Popa, momente de panică: „Cineva mă urmărește”. Ce a descoperit artistul în propria mașină

Data publicării:
Dorian Popa, captură video Youtube
Descriere foto: Dorian Popa, captură video Youtube

Dorian Popa a trecut prin câteva momente de panică, după ce a găsit un dispozitiv străin în mașina sa. 

Dorian Popa este unul dintre cei mai de succes artiști din țara noastră. Pe lângă cariera muzicală însă, solistul s-a lansat de curând și în afaceri, dar are un real succes și pe Youtube, acolo unde postează frecvent vogguri. Și, tocmai din cauza succesului uriaș de care se bucură în ziua de astăzi, artistul a fost pus sub urmărire de cineva sau, cel puțin, asta a crezut inițial acesta. Concret, Dorian Popa a găsit un dispozitiv suspect în mașina sa, care părea a fi ceva de urmărire. Acest lucru l-a pus imediat pe gânduri pe artist, care a vrut să ceară ajutorul poliției. 

”Astăzi, în mașină, căutam o amendă din Italia și nu o găseam. Și, dintr-una în alta, zic hai să văd prin ușă dacă am pus-o. Caut în ușă și la un moment dat găsesc acest dispozitiv. Uitați-vă cum arată, fraților, scrie pe spate TeleTag. M-am gândit ce înseamnă, eu am airtag-urile de la Apple, care înseamnă GPS-uri portabile. M-am uitat pe spate, nu scria nimic, am văzut o serie aici. Am zis că cineva mă urmărește. Cine vrea să știe unde stau, când sunt, unde sunt, ce fac. Am pus-o pe Cori să caute pe Goolge să vadă ce este. Am zis gata, mergem la poliție să întrebăm ce se întâmplă. Cori cică să luăm amprente. Ce amprente să luăm că m-am jucat cu mâinole peste tot pe el.”, a spus Dorian Popa, pe Youtube.

VEZI și: Dorian Popa critică obiceiurile artiștilor, după moartea lui Nosfe: „De ce te-ai lăuda cu așa ceva, nebunule?”

„M-au luat toate transpirațiile”

Totuși, înainte de a cere ajutorul autorităților, Dorian Popa s-a gândit să-și contacteze mai mulți prieteni, pentru a le cere sfatul. Astfel, artistul avea să afle că acel dispozitiv îi aparținea, de fapt, unui prieten și era un senzor de parcare.

„În final mi-am sunat un prieten și l-am întrebat dacă din greșeală au pus un dispozitiv de urmărire în mașină. Mi-a zis că da, cu o lejeritate foarte mare. Mi-a zis că e dispozitivul cu care intră în parcare și l-a uitat din greșeală. M-au luat toate transpirațiile. Cum să găsești așa ceva în mașină? Am sunat-o și pe Mamișor, care s-a panicat instant. Acum am lămurit toată nebunia cu dispozitivul de urmărire.”, a continuat artistul.

De la ce a pornit cearta dintre Dorian Popa și Theo Rose: „Mi s-a părut mult prea mult. Putea spune orice, dar nu asta”

Câți bani câștigă Dorian Popa din mediul online

Faptul că artistul este atât de activ atât pe Instagram, cât și pe Youtube, nu este întâmplător. Dorian Popa se bucură de câștiguri uriașe obținute doar de pe aceste platforme despre care a vorbit într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacoal.

"Vă pot dezvălui orice. Cred că sunt printre primii influenceri care v-a arătat că nu are nicio perdea, nicio inhibiție, pentru că nu fac nimic ilegal. Veniturile sunt în felul următor: dacă vorbim de vizualizări, venit provenit numai din platformele sociale, aici cifrele sunt mai mici, pentru că România fiind mai la "coada vacii", suntem foarte prost plătiți, față de restul Europei și atunci, o medie lunară, pe Youtube ar fi un 6.000-7.000 de dolari numai din vizualizări, iar din publicitate, din content, reclame, veniturile cumulate Instagram, Youtube și celelalte platforme eu pot avea luni în care produc și 20.000 de euro, separat de cei de vizualizări, și pot avea luni în care produc și 50-60.000 de euro.", a dezvăluit Dorian Popa, pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel