Dorian Popa critică obiceiurile artiștilor, după moartea lui Nosfe: „De ce te-ai lăuda cu așa ceva, nebunule?”

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Dorian Popa și-a exprimat părerea cu privire la artiștii care preferă să își petreacă nopțile în studio, ajungând, în acest fel, la epuizare. 

Moartea fulgerătoare a lui Nosfe, care s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani, în urma unui infarct, a tras un semnal de alarmă în rândul tuturor artiștilor, care, de cele mai multe ori, își neglijează sănătatea. În acest sens, Dorian Popa a vorbit despre cât este de necesar un program foarte bine stabilit de odihnă, care să te ajute, ulterior, să-ți duci la bun sfârșit toată activitatea pe care ți-ai propus-o în ziua respectivă.

„Aici nu este vorba de pauze, Dumnezeu să-l odihnească pe Nosfe! Este vorba despre câtă odihnă oferi corpului tău în mod constant. Degeaba iei o pauză de două săptămâni dacă tot anul îți bați joc de tine și alergi în continuu. Nu se poate chiar așa.

Lumea știe că eu sunt un workaholic, dar totul trebuie făcut cu un echilibru. Dacă îți dormi cele 8 ore imperative în fiecare zi și mai ai grijă să faci și niște sport și mai ai grijă să tragi puțin pe dreapta și în weekend, nu ar trebui  să fie foarte solicitant ceea ce facem noi”, a declarat Dorian Popa la Antena Stars

 

Dorian Popa nu înțelege artiștii care dorm puține ore pe noapte

Mai mult, artistul spune că nu înțelege atitudinea altor colegi de breaslă, care se „laudă” cu faptul că reușesc să doarmă doar două ore pe noapte, în timp ce organismul are nevoie de opt, pentru a se menține sănătos. 

„Sunt joburi mult mai solicitante din punct de vedere fizic. Problema e că foarte mulți dintre noi nu știu să-și acorde odihna necesară. ‘Eu dorm două ore pe seară’. În gândul meu e: ‘De ce te-ai lăuda cu așa ceva, nebunule?’”, a afirmat Dorian Popa.

Soția lui Nosfe, mesaj sfâșietor, după înmormântare: „O să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate, altfel nu știm”

 

Epuizarea, unul dintre motivele care ar fi produs decesul lui Nosfe

Nosfe, membru al trupei Șatra Benz, s-a stins fulgerător din viață, la vârsta de doar 37 de ani. Această veste tragică a venit ca un fulger pentru toți cei care l-au cunoscut și pentru toți colegii săi de breaslă. Nimeni nu știa ca artistul să aibă probleme de sănătate, motiv pentru care șocul a fost și mai mare. Tocmai din cauza acestui lucru, în mediul online au apărut diferite ipoteze, cu privire la moartea sa rapidă. În urma zvonurilor citite, ceilalți membri din Șatra Benz au declarat faptul că oboseala și epuizarea ar fi singura cauză care ar fi putut conduce la acest deces. 

„Nu, ca întotdeauna a fost totul perfect. Toată lumea fresh, toată lumea on. Toți profi cum suntem de fiecare dată. Nu a fost absolut nimic. Pe un om îl simți. Noi lucrăm împreună de atâta timp și ne simțim și ne știm. Dacă era ceva în neregulă cu el ne dădeam seama. Dar în afară de toate pe care le avem pe noi cu stresul și cu munca pe care o facem noi, care este extraordinar de stresantă și de solicitantă, nu a fost.

Ce cred eu că s-a întâmplat, este efectiv epuizare. Făcea foarte multe. Omul stătea în studio până dimineața. Cred că dormea câteva ore pe noapte. Muncea întruna, întruna. Statul departe unde stă el, drumuri toată ziua. Copil, nevastă, familie, stres, obligații…”, a declarat unul dintre colegii săi de trupă, potivit Fanatik.

Monica Pop, semnal de alarmă după moartea lui Nosfe: „Este ceva foarte nociv. Se poate întâmpla la orice vârstă”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel