Dorian Popa își face implant de păr. Este pentru a treia oară când apelează la această intervenție: „eu până acum nu am avut pe cap implantate fire de păr”

Data publicării:
Dorian Popa, foto Instagram
Descriere foto: Dorian Popa, foto Instagram

Dorian Popa urmează să apeleze din nou la procedură de implant de păr. De data aceasta, artistul vizează zona scalpului. 

Dorian Popa a mai trecut prin procedura de implant de păr, de două ori. În trecut, artistul a apelat la medici pentru implant de păr pe frunte și pe barbă. De data aceasta, Dorian Popa va recurge la un implant de păr în zona scalpului, însă își dorește să mai adauge câteva fire de păr și în zona obrazului drept, despre care spune că nu este mulțumit de cum arată. Artistul este extrem de deschis în privinta intervențiilor estetice, și chiar a apelat și la alte tipuri de proceduri, cum ar fi botox sau fațetele dentare. 

 

Dorian Popa, situație PENIBILĂ în Paris: „M-am simțit ultimul om.” Ce a pățit artistul

 

„Am stabilit primul implant de scalp, eu până acum nu am avut pe cap implantate fire de păr, ci doar pe frunte, și pe barbă. O să mai umplu și pe obraz, că acesta nu mă satisface pe mine foarte mult', a zis Dorian Popa, potrivit spynews.ro.

 

Dorian Popa, secretul unui abdomen cu pătrățele: ”Asta mă face întotdeauna să fiu în joc”. Cum reușește artistul să se mențină în formă / EXCLUSIV


Imaginea, extrem de importantă pentru un artist

Mai mult, Dorian Popa spune că este absolut firesc să aibă grija de imaginea sa, aceasta fiind o unealtă importantă în meseria sa. 

„Cred că nu mai e un secret faptul că orice persoană publică ar trebui să aibă grijă de imaginea sa. Imaginea e o unealtă pe care o persoană publică ar trebui să o folosească în lupta pe care o duce în viața de zi cu zi, evident, metaforic vorbind. (…)


Pe mine m-a ajutat nu neapărat din punct de vedere al carierei, ci și din punct psihic, deoarece în fiecare zi sunt în sala de sport și reușesc să mă lepăd de energiile negative, dar nu este mai puțin adevărat că m-a ajutat și pe parte de business extrem de mult pentru că e un lucru știut că un corp lucrat, îngrijit va fi pe placul oamenilor', a susținut Dorian Popa potrivit spynews.ro.

 

Dorian Popa, replică usturătoare pentru iubita sa, după 11 ani de relație: „Du-te liniștită. Nu vreau să par lipsit de bun simț”

Dorian Popa, motivul pentru care nu-și dorește un copil: ”Nu vreau să mă blameze oamenii”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel