Dorian Popa, replică usturătoare pentru iubita sa, după 11 ani de relație: „Du-te liniștită. Nu vreau să par lipsit de bun simț”

Data publicării:

Dorian Popa a dezvăluit că își încurajează iubita să iasă fără el.

Dorian Popa și Claudia Iosif trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de peste 11 ani. Deși cei doi nu au planuri de căsătorie, relația lor este una cât se poate de fericită și de sănătoasă. Artistul spune că respectă alegerile iubitei sale și chiar dacă nu se dă în vânt după diverse evenimente, își încurajează iubita sa meargă cu prietenele ei. 


„Eu când ajung acasă îi spun: . Eu nu am mai ieșit demult în public. Ea oricum nu prea ieșea, ieșea alături de mine, știu că își dorea demult să iasă cu prietenele ei la un eveniment, i-am zis ”Du-te liniștită” , oricum eram la concert. Nu aș vrea să sun a om lipsit de bun simț, însă din păcate, nu mă mai încarcă pozitiv aceste evenimente. Nu știu dacă m-am schimbat eu, dacă am îmbătrânit eu”, a dezvăluit Dorian Popa pentru Cancan.

Motivul pentru care Dorian Popa nu vrea să se căsătorească, deși are o relație de 11 ani

 
Dorian Popa trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenera sa de aproape 11 ani. Cu toate acestea, artistul a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, faptul că atât el, cât și partenera sa, nu iau în considerare o posibilă nuntă. 

"Nu avem gânduri de nuntă, pentru că stricăm frumosul pe care-l avem avem până acum. Avem aproape 11 ani de relație și e efectiv de prisos treaba cu nunta. Sunt alții cu măritiș și divorț, care n-au rezistat 11 ani.", a declarat Dorian Popa, pentru Spectacola.

Dorian Popa, motivul pentru care nu-și dorește un copil: ”Nu vreau să mă blameze oamenii”

Dorian Popa a fost invitat în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă de pe Youtube, unde a vorbit despre curiozitatea ce stă pe buzele multora, momentul în care acesta va deveni tată. Chiar dacă are o relație cu iubita lui de foarte mulți ani, celebrul cântăreț spune că nu are de gând prea devreme să aibă un copil. Chiar dacă s-a gândit la acest lucru, Dorian spune că nu este încă momentul potrivit.

„M-am gândit de foarte multe ori la copilul umanoid, iar răspunsul cel mai franc pe care l-am găsit să-l ofer, pentru că asta îmi doresc. Sinceritate de la mine este că încă nu simt, nu mă simt pregătit. 

Nu vreau să mă blameze oamenii şi le amintesc încă o dată că Dumnezeu ne învaţă să nu judecăm persoanele de lângă noi, dar eu deocamdată mă simt bine făcând alte lucruri, muncind foarte mult, fiind conectat la ceea ce fac.”, a spus el, în cadrul podcastului.


Motivul pentru care Dorian Popa nu vrea să devină tata acum


Cariera este extrem de importantă pentru el în momentul de față, spune Dorian, astfel încât nu ar avea deloc timp să se preocupe și de creșterea unui copil. De asemenea, artistul spune că nu ar face acest pas important, până în momentul în care nu ar fi extrem de sigur de relația sa, pentru că despărțirea dintre părinți cauzează dereglări serioase asupra copilului, spune el. Dorian a crescut fără tată și, tocmai din acest motiv, vlogger-ul nu și-ar dori ca și copilul său să treacă prin aceeași experiență dureroasă. 

„Le-am spus unor oameni apropiați care mi-au spus: Păi, da, măi, da, ai timp! Nu e adevărat. În momentul în care alergi ca nebunul cum alerg eu, nu mai ai timp să-ţi vezi copilul îndeajuns de mult, încât el să simtă că creşte alături de tine, iar tu să simţi că eşti un părinte pentru el.


Nu... La cum muncesc eu aş putea să-mi văd copilul lunea două ore seara și marţea o oră, ceea ce nu mi se pare normal. Cred că încă mă simt copil sau poate nu e la mine să vină acum. La 33 de ani bărbatul abia devine bărbat. Consider că nu e momentul. Provin dintr-o familie destrămată, deci niciodată nu mi-aș dori să creez o familie care nu poate să rămână unită și susținută de toți membrii până la sfârșit. Nu e o decizie pe care poți să o iei de ieri pe azi. Sunt foarte mulți tineri care fac copii și se despart. Eu n-am avut tată, dar și în ziua de azi sufăr lipsa paterne. Hai să facem copii atunci când știm că putem să îi creștem cum trebuie.”, a mai continuat Dorian Popa.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience