Dorian Popa ar înfia un copil, dacă este respectată o singură condiție. Ce îl sperie pe artist: „Dacă vrea Popa să adopte, ar fi bine să îl ajutați”

Data actualizării: | Data publicării:

Dorian Popa și-a pus problema adopției. Motivul pentru care este speriat în legătură cu toată procedura.

Dorian Popa, pus pe afaceri serioase în ultimii ani, a oferit câteva detalii care au stârnit curiozitatea fanilor lui, cu privire la viața personală a artistului. Artistul a mai sugerat în trecut că lasă destinul să-și facă treaba când vine vorba despre capitolul „familie”.

Până atunci, el este foarte hotărât să dezvolte multele afaceri în care este implicat de ceva vreme. Fiind văzut ca un model de generația tânără, Dorian Popa ar reuși să inspire foarte mulți tineri din România, și nu de puține ori a fost surprins oferindu-le sfaturi despre viață.

Vezi și: Dorian Popa ar fi fost sunat de soția lui Călin Donca. Motivul pentru care artistul a intrat în „alertă”: „Nu putem să stăm deloc relaxaţi sau liniştiţi”

În ceea ce privește familia, artistul mereu a menționat-o pe mama lui, la care ține la nebunie, dar și pe fratele său, două dintre persoanele care i-au fost alături dintotdeauna.

Deși nu are o parteneră momentan, sau cel puțin nefiind cunoscută de public, Dorian a precizat că ar dori, cândva, să înfieze un copil. Nu contează dacă va avea sau nu „copilul său”, ar face-o și așa.

Principalul motiv ar fi dorința sa de a fi alături de cât mai multă lume în jurul său, iar ajutorarea unui micuț dat în grija statului pare că reprezintă unul dintre scopurile sale pe termen lung.

Inspirația acestei alegeri vine din „înfierea” câinelui său, Cheluțu, la care, de asemenea, ține foarte mult.

„M-am gândit de foarte multe ori să adopt un copil și sentimentul și mai pregnant în ceea ce privește adopția a venit în momentul în care l-am adoptat pe Cheluțu și mi-am dat seama cât de mult te poate iubi un suflet pe care îl salvezi de la pierzanie.”, notează Ciao

Vezi și: Relația dintre Dorian Popa și frații Tate. Cum i-ar fi ajutat artistul să se lanseze în România: „Le-am explicat tot ce consider eu că au de făcut”

Invocând și numele Divinității, Dorian Popa își pune problema înfierii unui copil, chiar dacă va avea și „copilul său”. El sugerează o condiție, cu toate acestea, iar aceasta este „puterea financiară”:

„De foarte multe ori m-am gândit și ce ar însemna să înfiezi un copil, să adopt un copil. Și dacă voi avea și copilul meu tot mă voi gândi în continuare și la adoptat pentru că dacă Dumnezeu mă va ține la fel de puternic financiar de ce să nu ajut un destin care are nevoie de chestia asta?”

Cea mai mare frică a artistului în legătură cu acest proces este dată de procedura înfierii unui copil, despre care Dorian spune că este destul de „anevoioasă”:

„Ce mă sperie un pic este modus operandi care am înțeles că este destul de anevoios în România în ceea ce privește adopția,”

Vezi și: „Mulți oameni se și mint singuri” Ce spune Dorian Popa despre oamenii care își iau concedii. Motivul pentru care nu este de acord cu vacanțele

Cu toate astea, el nu se lasă intimidat, fiind sigur că va reuși tot ce își propune:

„dar dacă vrea Popa să adopte, ar fi bine să îl ajutați, zic!”

Cât de pus pe treabă este Dorian Popa

După cum am menționat și mai devreme, Dorian Popa este foarte mult pus pe treabă. El a lămurit acest aspect atunci când a fost în podcastul Ilincăi Vandici și a argumentat de ce nu merge în vacanțe:

„Mulți oameni se și mint un pic singuri când pleacă în concediu și spun că se relaxează. Dacă ar sta să facă un calcul foarte atent între bucuria obținută și stresul survenit întoarcerii din concediu și debalansării financiare care urmează după un concediu, s-ar putea să nu fie chiar raportul pe care îl așteaptă. Plecăm în concediu, dar nu ne gândim la ce se întâmplă după (...)”, a spus el, în cadrul podcastului Ilincăi Vandici

Vezi și: Dorian Popa își răsfață mama. Ce trebuie sa facă femeia pentru ca vloggerul să-i alimenteze cardul: „Ăsta e cel mai frumos cadou”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel