Dorian Popa, adevăratul motiv pentru care nu apare în filmele românești: „Lucrăm pe ochi frumoși? Nu-mi place ideea de...”

Data publicării:
Sursa foto: Dorian Popa, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dorian Popa, Instagram

Dorian Popa a dezvăluit care este motivul pentru care nu mai profesează ca actor. 

Dorian Popa este cunoscut și pentru talentul său actoricesc, pe lângă cariera muzicală în care profesează acum. Acesta s-a făcut extrem de remarcat în serialul „Pariu cu viața”, unde a ocupat unul dintre rolurile principale, alături de Alina Eremia. În acest sens, toți fanii artistului se întreabă când îl vor mai vedea pe acesta implicat într-un alt film românesc. Dorian Popa a decis astfel să spună lucrurilor pe nume și să dezvăluie că a primit, până acum, numeroase oferte. Artistul și-ar dori extrem de mult să mai activeze în acest domeniu, dar, din păcate, este extrem de prost plătit, spune el, astfel încât nu a primit până acum o ofertă care să merite timpul. 

„Mi-e dor de mor de actorie, dar e atât de prost plătită. Se spune de decenii încoace că actorul e sărac, chiar și în America este această vorbă. De ce mai vor oamenii să se facă actori? Atât de mult să le placă? Am refuzat multe proiecte, dar nici nu puteam porni o negociere, pentru că în general negocierile sunt „Nu avem buget”, păi pe ce să muncesc? Pe ochi frumoși. Eu nu sunt ahtiat după bani, dimpotrivă, îi las mereu să plece, fac mai mulți, nu-mi place ideea de avaritate, dar nici pe gratis.”, a declarat Dorian Popa, potrivit playtech.

VEZI și: De la ce a pornit cearta dintre Dorian Popa și Theo Rose: „Mi s-a părut mult prea mult. Putea spune orice, dar nu asta”

Cât câștigă Dorian Popa din mediul online

Răspunsul artistului este destul de întemeiat, întrucât este una dintre vedetele care au timpul foarte încărcat. Dorian Popa s-a lansat de curând în afaceri, are o carieră muzicală de succes, iar din mediul online câștigă lunar extrem de mulți bani, care necesită, de asemenea, mult timp ocupat.

"Vă pot dezvălui orice. Cred că sunt printre primii influenceri care v-a arătat că nu are nicio perdea, nicio inhibiție, pentru că nu fac nimic ilegal. Veniturile sunt în felul următor: dacă vorbim de vizualizări, venit provenit numai din platformele sociale, aici cifrele sunt mai mici, pentru că România fiind mai la "coada vacii", suntem foarte prost plătiți, față de restul Europei și atunci, o medie lunară, pe Youtube ar fi un 6.000-7.000 de dolari numai din vizualizări, iar din publicitate, din content, reclame, veniturile cumulate Instagram, Youtube și celelalte platforme eu pot avea luni în care produc și 20.000 de euro, separat de cei de vizualizări, și pot avea luni în care produc și 50-60.000 de euro.", a dezvăluit Dorian Popa, pentru Spectacola.

Dorian Popa, momente de panică: „Cineva mă urmărește”. Ce a descoperit artistul în propria mașină

Dorian Popa, mașină de aproximativ 300.000 de euro

Tocmai datorită câștigurilor de care se bucură în ziua de astăzi, artistul și-a permis să-și cumpere o mașină în valoare de 300.000 de mii de euro. Acesta spune că a făcut diferite sacrificii de-a lungul timpului, motiv pentru care merită să se răsfețe cu așa „cadou”.

„Este una dintre cele mai scumpe mașini de acest gen din reprezentanță, pentru că am bifat tot ce se putea acolo. E prima oară în viață când îmi iau o mașină de asta. Doar cusătura albă a costat 800 de euro. Mașina a costat 296.000 de euro. Eu în viață am făcut foarte multe sacrificii, ca să ajung unde sunt astăzi. N-am mai fost în concediu de 6-7 ani de zile, iar asta e fericirea mea. Îmi plac mașinile.”, a dezvlăluit acesta în cadrul emisiunii exclusiv VIP, de pe Prima TVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel