Dorian Popa, aroganță de 300.000 de euro. Artistul și-a achiziționat un colier din aur cu 2.100 de diamante: „Nu mă așteptam să iasă în halul ăsta de frumos și de mare”

Data publicării:

Dorian Popa și-a făcut un cadou în valoare de 300.000 euro. Artistul le-a arătat fanilor ultima sa aroganță. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dorian Popa are parte de tot ceea ce își dorește. Artistul și-a ridicat propriul complex rezidențial, și-a construit casa visurilor sale și are în garaj cele mai scumpe boliduri. Acum, Dorian Popa a făcut o nouă aroganță, în valoare de 300.000 de euro.

Dorian Popa, aroganță de 300.000 de euro

Mai exact, Dorian Popa și-a făcut un cadou de Moș Nicolae, la care alții pot doar să viseze. Este vorba despre un colier din aur cu 2.100 de diamante, realizat manual, special pentru el. În cadrul unui vlog postat de curând pe canalul lui de YouTube, Dorian Popa le-a mărturisit fanilor că și-a dat colierul pe care îl avea pentru unul mai gros și mai prețios. 

„A venit băiețelul (n.r. colierul) nou. A venit și la mine Moș Nicolae, la 4 zile de la ziua în fapt. Colierul vechi pleacă tot către ei, diferența de bani am plătit-o tot prin transfer bancar. Eu am văzut deja lanțul, nu vreau să vă mint, în momentul când am fost să îi facem primirea în țară. El a trebuit să mai meargă pe la anumite entități ce se ocupă cu certificarea lui în România, deci astăzi nu o să fie prima dată când îl văd. Când am văzut lanțul, trebuie să recunosc că m-am emoționat și i-am mulțumit din suflet Denisei Nechifor pentru că este ceva ce eu nu m-am așteptat să iasă”, a spus Dorian Popa pe YouTube.

Vezi și: Imagini spectaculoase din vila de lux a lui Dorian Popa. Artistul are propriul solar, piscină și un dressing uriaș

Dorian Popa: „După cum vedeți e încrustat tot în diamante”

Dorian Popa recunoaște că este fascinat de acest colier, pe care îl consideră o piesă de artă și care a ieșit fix cum și l-a dorit.

„A doua oară când îl văd și reacția mea e aceeași, emoția e aceeași. Uitați-vă cum arată. Și acum o să vorbim în detaliu despre el. Este o piesă de artă! De ce? Este făcut pe comandă, exact așa cum l-am visat și mi l-am dorit, făcut manual. (…) Am mers pe modelul…cubanul drept, rectangular și o chestie pe care mi-am dorit-o eu în comparație cu lanțul vechi a fost să plin și pe spate. Motiv pentru care a fost consumat un pic mai mult aur. El e acum plin și pe spate. În cazul în care se întoarce, să fie și mai frumos decât cel vechi, nu că acela nu ar fi frumos. Are 2.100 de pietre, wow. Acum aflu prima oară. (…) Acest lanț superb este mai mult decât ce visam. După cum vedeți e încrustat tot în diamante și D-ul, care reprezintă inițiala numelui meu. Trebuie să recunoașteți că la măsura mea XXL, că așa m-a făcut mamișor, la 96 de kilograme de Dorian Popa, nu mergea altfel, înțelegeți ce vreau să zic. (…) Nu mă așteptam să iasă în halul ăsta de frumos sau de mare!”, a completat artistul.

Citește și: Dorian Popa, noi declarații controversate: "Eu alcool nu beau, din cauza faptului că taică-meu se șprițuia prea tare și m-a deranjat. Am promis lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare"

Umilința pe care Teo Trandafir a primit-o din partea Danei Budeanu: „Se îmbracă pilaf” Cum i-a răspuns prezentatoarea

Care sunt alimentele preferate ale Ozanei Barabancea. Artista nu poate renunța la ele: „Îmi plac foarte mult” / VIDEOGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel