Dorian Popa, noi declarații controversate: "Eu alcool nu beau, din cauza faptului că taică-meu se șprițuia prea tare și m-a deranjat. Am promis lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare"

Data publicării:

Dorian Popa a făcut noi declarații, după ce a fost prins drogat la volan. 

La mai puțin de și lună și jumătate de la momentul în care a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, Dorian Popa a făcut o serie de declarații controversate. Artistul a dezvăluit ce lecție l-a învățat un domn, în vârstă de 60 de ani, dar și motivul pentru care nu consumă niciodată alcool. 

Dorian Popa, noi declarații controversate

„M-am trezit la realitate când am fost într-un spațiu public, nu de mult, undeva într-o piață, și un domn extraordinar de dulce, în etate, peste 60 de ani, a venit și mi-a spus, îmi dau și acum lacrimile: «Dorian, eu te urmăresc de foarte mult timp, ești un băiat senzațional, n-ai nevoie, mă, de așa ceva».

Și, când mi-a zis «n-ai nevoie de așa ceva», am luat-o retrospectiv și am zis: «bă, dar care era nevoia care genera chestia asta?». Eu alcool nu beau, din cauza faptului că taică-meu se șprițuia prea tare și m-a deranjat cursul vieții pe care l-a ales în ceea ce-l privea și privea familia noastră și știu că o să sune dur și mulți o să se supere și o să zică:

«Aoleo, nu mai aprinzi un cui, nu mai ești al meu», dar din cauza faptului că mi-a deranjat atât de mult liniștea sufletească pe care o prețuiesc mai mult decât orice și probabil asta am crezut când am aprins cuiul, că mă liniștesc un pic sufletește, pot să spun cu tărie în suflet, fără să am un gând ascuns, că nu voi mai aprinde un cui de-aici înainte cât voi trăi.

Și, dacă o fac, am făcut promisiunea în fața lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât a făcut până acum', a declarat Dorian Popa, în cadrul podcastului găzduit de Micutzu.

Dorian Popa, despre momentul în care a fost prins drogat la volan: „Mi-a întors viața pe dos”

Dorian Popa a vorbit și de momentul în care a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Artistul recunoaște că îi pare rău pentru greșeala sa și pentru faptul că i-a dezamăgit pe cei din jurul său. 

„Greșeala majoră este faptul că am condus negândindu-mă dacă corpul meu este curat. Dar, obiectiv vorbind, având în vedere repercusiunile pe care le-am simțit în ziua de astăzi, îmi pare rău. Sper să nu dezamăgesc pe unii, dar consider că e o greșeală și că am fumat, da.

Și am tăria de caracter, și-mi asum toate vorbele mele din acest moment să spun că nu voi mai fuma niciodată. Mi-a întors viața pe dos, m-a deranjat foarte tare, pentru că apreciez sau îmi doresc de la viața mea rezultate, mai mult ca orice.', a spus Dorian Popa, în cadrul podcast-ului moderat de Micutzu.

Citește și: Dorian Popa s-a decis să meargă mai departe: „Țin capul sus și las problemele în spate” / Video

Simona Gherghe, semnal de alarmă. Nu este de acord cu ce se întâmplă acum, în preajma sărbătorilor: „Am pierdut ceva atât de important”

Damian Drăghici a ținut post negru timp de 7 zile, în care a băut doar apă. Câte kilograme a slăbit artistul

Dieta prin care Busu a slăbit 24 de kilograme. Alimentele la care a renunțat și regula de la care nu se abate niciodată: „Cu sfințenie trebuie respectată”

Alimentul de post care ne poate distruge sănătatea. Prof. dr. Vlad Ciurea nu se atinge de el: ”Cred că de 10 ani nu am mâncat! Nu favorizează nicicum activitatea cerebrală”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel