Umilința pe care Teo Trandafir a primit-o din partea Danei Budeanu: „Se îmbracă pilaf” Cum i-a răspuns prezentatoarea

Data publicării:

Dana Budeanu a umilit-o pe Teo Trandafir. Creatoarea de modă nu s-a mai putut abține.

Dana Budeanu este una dintre divele care își spun cuvântul în România. Ea este cunoscută pentru emisiunea pe care o are unde critică foarte multe comportamente și practici ale femeilor și bărbaților. De asemenea, diva se apleacă și asupra domeniilor politicii, acolo unde mai are intervenții și asupra anumitor probleme sociale de actualitate.

Umilința pe care Teo Trandafir a primit-o din partea Danei Budeanu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dana Dudeanu spune întotdeauna lucrurilor pe nume, fără vreo ezitare. De data aceasta, creatoarea de modă a avut-o în vizor pe Teo Trandafir, despre care susține că „se îmbracă pilaf”.

„Teo se îmbracă pilaf, dar nu contează, farmecul e una, kilogramele sunt alta”, a spus Dana Budeanu într-una din emisiunile sale pe care le avea pe Youtube.

Cum i-a răspuns Teo Trandafir

Teo Trandafir a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări”, cu Denise Rifai, acolo unde a avut și o replică pentru Dana Dudeanu.

„Dana Budeanu avea dreptate, spunea așa: când vine vorba despre dive, indiferent de ce spuneți voi, eu voi împărți ecranul în două: Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Din punctul meu de vedere, Teo nu există. Nu te uiți la Teo ca să vezi în ce e îmbrăcată. Eu consider asta unul dintre cele mai importante complimente care mi s-au făcut vreodată, pentru că prețuiesc doar lucrurile cărora nu le pot da foc.

Trențele, indiferent cât de prețioase ar fi, cu un pic de benzină le rezolvi. Încearcă asta și cu bijuteriile: diamantele nu ard! Da, la bijuterii mă pricep și am avut o mare problemă cu asta, dar e posibil ca în câțiva ani, când se va calma și criza, să-mi reiau colecțiile”, a mai spus Teo Trandafir. 

Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care folosesc filtrele de înfrumusețare

„Sunteți atât de disperate să vă stricați fața. De ce alergați? Fiți atente. Ceea ce vedeți voi pe Instagram nu este realitate. Nu mai postează una fără filtre. Ce ați pățit? De ce există această demență?”, a spus Dana Budeanu.

Totodată, Dana Budeanu nu înțelege de ce toată lumea vrea să arate la fel. 

„De ce vă puneți aceste filtre? Am înțeles că e unul care face și corpul. Cum să spun? Vă transformă în niște oi. Arătați toate la fel, zâmbiți la fel, aceiași ochi, același nas, aceleași buze. Care e ideea? Clar totul vine dintr-o nesiguranță pe care voi o aveți fizic.”, a mai adăugat Dana Budeanu în cadrul emisiunii la care a participat în urmă cu câțiva ani. 

Dana Budeanu, critici la adresa femeilor cu celulită

„Ea îl ține pe fătălău și îi face poze până se închide piscina. El a venit la piscină, dar nu apucă să de dezbrace, nu apucă să se întâmple. Efectiv, nu apucă să se dezbrace pentru că ea începe poza. Pozatul pe marginea la piscină și o auzi: 'Dă-mi să văd! Așa! E bine așa?' Nu te mai pune în 1000 de poziții că ești plină de celulită. În orice lumină de la piscină se vede că ești plină de celulită. Bine, acum este filtrul ăsta de îți pui corpul direct. Cum e ăla de față, e corp direct. Îți pui corpul, mă. Mâini, picioare, tot, sâni. Și știi ce mai se întâmplă? Ele citesc, măi. Citesc și le enervează copiii care se aruncă în apă că ei îi stropesc cartea”, a spus Dana Budeanu, potrivit kfetele.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel