Doliu în lumea muzicii. Leluț Vasilescu, membru fondator al trupei Compact, s-a stins din viață: „În urma lui, rămân frumoasele melodii ”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook

Lumea muzicii este în doliu. Leluț Vasilescu, membru fondator al trupei Compact, s-a stins din viață.

Lumea muzicii românești este mai săracă, după ce Leluț Vasilescu, un cunoscut și apreciat artist, a murit la vârsta de 66 de ani. Anunțul trist a fost făcut de Dorin Lojigan, primarul din Câmpia Turzii. Fostul toboșar, dar totodată și membru fondator al trupei Compact, a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au iubit.

„Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu. Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare!”, a scris primarul Dorin Lojigan, pe facebook.

Artistul era cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii

Leluț Vasilescu era cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii. Primarul Dorin Lojigan și-a exprimat regretul față de cel care a bucurat sufletele oamenilor cu melodiile sale. Momentan nu se cunoaște cauza care a dus la decesul regretatului artist.

„Cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzi era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată. În acest moment trist, pentru familia Vasilescu și pentru toți fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanțe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Leluț „Megastarul” Vasilescu!”, a adăugat acesta.

Citește și: Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Lupu Rednic, victima unui accident rutier. ”Roata a prins ușor bordura și m-a aruncat în stâlpul de iluminat”. Cum se simte artistul

Miss Brazilia a murit la 27 de ani, după o operație banală. Ce s-a întâmplat cu Gleycy Correia: "Dumnezeu ne-a luat prinţesa"

„Am rămas paralizată pe viață” . Drama cântăreței de muzică populară Anamaria German. De 9 ani e în scaunul cu rotile



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel