Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Data publicării:
Captură video Youtube/ Românii au Talent
Descriere foto: Captură video Youtube/ Românii au Talent

Florin Călinescu a trecut prin momente de coșmar, în urmă cu zece ani. Fiului omului de televiziune s-a sinucis, la doar 24 de ani.

Florin Călinescu este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune. Cu toate astea puțini cunosc dramele din viața acestuia. În urmă cu zece ani, Florin Călinescu avea să treacă printr-un moment de groază. Mai exact, fiul omului de televiziune a fost găsit spânzurat în camera unui hotel din Praga, unde se afla pentru cel mai important proiect al său cinematografic.

Tânărul avea doar 24 de ani și studiase cinematografia la ”John Moores University”, din Liverpool. Se pare că acesta se confrunta cu depresia. După moartea lui Luca au apărut tot felul de speculații legate de droguri și alcool. Potrivit libertatea.ro, autopsia medicilor a stabilit că fiul lui Florin Călinescu nu consumase droguri sau alcool înainte să își pună capăt zilelor.

Fiul lui Florin Călinescu s-a sinucis, la doar 24 de ani

Potrivit apropiaților, Luca făcea tratament cu antidepresive, de la vârsta de 17 ani, după ce mama sa s-a stins din viață. 

Ana-Maria, soția lui Florin Călinescu, își trata copiii ca pe oameni maturi

Soția lui Florin Călinescu își iubea foarte mult copiii.

„Era o persoană deosebită. Spun asta nu numai pentru că despre cei duși trebuie vorbit numai de bine, ci pentru că așa era într-adevăr. În cele trei-patru minute în care am avut ocazia să discut cu ea, mi-am dat seama că este o persoană foarte veselă, sociabilă și volubilă, având și simțul umorului. În timpul pe care l-a petrecut la studio, ea a reușit să nu pară un intrus, ci o prietenă de-a noastră. Țin minte că o dată a venit cu copiii, de care era foarte atașată și pe care îi trata ca pe niște oameni maturi, prietenii ei”, a spus fostul coleg al lui Florin, Dragoș Moștenescu.

Florin Călinescu și-a pierdut, în 10 ani, soţia, fiul şi părinţii


Ana Maria Călinescu, soția omului de televziune, a murit exact în ziua în care împlinea 47 de ani de viaţă şi 27 de la căsătorie, după ce a fost diagnosticată cu cancer la gât. La câțiva ani distanță,  părinţii lui Florin Călinescu au încetat din viaţă, ambii răpuşi de cancer, la o distanţă de doar două luni. Ultima tragedit din viața actorului a fost în anul 2012, când fiul său, Luca, s-a sinucis. Potrivit informațiilor, tânărul suferea de depresie și era sub tratament, după ce mama lui s-a stins din viață.

”Nu sunt arogant, sunt doar obosit. Mi-am pierdut jumătate din familie . Nu e ușor să fii și mamă și tată. Ca să faci umor îți trebuie o anumită relaxare. Mi-au trebuit câțiva ani ca să mă ocup de copii să-i fac mari”, declara în februarie 2012 Florin Călinescu, relatează libertatea.ro

Florin Călinescu, diagnosticat cu CANCER de piele

Florin Călinescu a fost diagnosticat, în urmă cu ceva timp, cu cancer de piele, descoperind acest lucru în urma unui consult pe care vedeta l-a făcut cu alt scop. Actorul s-a dus la specialist din cauza faptului că îi apăruse ceva suspect în zona nasului, iar când  a auzit diagnosticul crunt, Florin Călinescu recunoaște că i s-au înmuiat picioarele. În procesul de vindecare a contribuit și faptul că forma de cancer era într-un stadiu incipient, putând fi tratată la timp.

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii.

Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!”, a declarat Florin Călinescu, potrivit cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel