Miss Brazilia a murit la 27 de ani, după o operație banală. Ce s-a întâmplat cu Gleycy Correia: "Dumnezeu ne-a luat prinţesa"

Data publicării:

Miss Brazilia s-a stins din viață la doar 27 de ani, după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale banale.

Gleycy Correia, care a fost încoronată Miss United Continents Brazilia în 2018, a murit la vârsta de 27 de ani. Preotul familiei sale, Lidiane Alves Oliviera, a declarat pentru Daily Mail că tânăra a decedat la o clinică privată pe 20 iunie, după ce a suferit o hemoragie puternică și un atac de cord în urma unei operații de rutină de îndepărtare a amigdalelor la sfârșitul lunii martie. Preotul a precizat că aceasta a rămas în comă timp de două luni în urma stopului cardiac din 4 aprilie.

Correia a intrat în lumea concursurilor de frumusețe în adolescență și a fost încoronată Miss United Continents Brazil la vârsta de 23 de ani, în 2018. După ce a câștigat concursul, ea a lucrat ca cosmeticiană și model, împărtășindu-și în mod regulat munca pe conturile sale de socializare. În luna martie, ea a postat un videoclip în care apare efectuând o procedură de micropigmentare pe genele uneia dintre clientele sale. 

Miss Brazilia a murit la 27 de ani, după o operație banală

Pe 21 iunie, un purtător de cuvânt al organizației Miss United Continents a dat o declarație în care a spus că Correia era o "tânără frumoasă, cu o asemenea bucurie de a trăi".
 
Declarația a continuat: "Vreau să transmit cele mai sincere condoleanțe familiei sale și mentorului său, Henrique Fontes, care ne-a oferit darul de a cunoaște o fată frumoasă, inteligentă și dulce, care lasă cu noi cele mai frumoase amintiri care vor fi păstrate vreodată în această organizație."

După aflarea veștii morții lui Correia, prietenii și familia i-au transmis condoleanțe pe rețelele de socializare, inclusiv pastorul Jak Abreu. "Dumnezeu a ales această zi pentru a o lua pe prințesa noastră", a scris el pe Instagram. "Știm că ne va lipsi foarte mult, dar acum va lumina cerul cu zâmbetul ei".

"Ea și-a îndeplinit scopul și a lăsat moștenirea ei de iubire în noi!", a adăugat el. "Vă cerem rugăciuni pentru familia și prietenii ei în acest moment dificil!" 

Citește și: „Am rămas paralizată pe viață” . Drama cântăreței de muzică populară Anamaria German. De 9 ani e în scaunul cu rotile



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel