Doinița Oancea neagă presupusul scandal cu regizoarea Camelia Popa: „Nu are legătură cu realitatea” / EXCLUSIV

Data publicării:
Sursa foto: Doinița Oancea, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Doinița Oancea, Instagram

Doinița Oancea ne-a dezvăluit care este realitatea, cu privire la presupusul scandal dintre ea și regizoarea Camelia Popa.

Doinița Oancea a fost subiect de discuție în presa tabloidă recent, care a împrăștiat mai multe zvonuri despre îndrăgita actriță. Concret, în mediul online se spune faptul că aceasta a părăsit Academia de film din București, acolo unde preda tinerilor elevi care vor să-i calce pe urme, în urma unui scandal pe care l-a avut cu regizoarea Camelia Popa. Mai mult, tot în aceleași articole se susținea faptul că acest lucru a determinat-o pe artistă să-și deschidă și propria școală de actorie, pe care o are și astăzi. Contactată însă de reporterii de la Spectacola, Doinița Oancea a combătut toate aceste zvonuri și ne-a spus cum a stat, în realitate, situația. 

„Nu are legătură cu realitatea vreo secundă. Eu am plecat din Academie, pur și simplu. Eu cu Camelia Popa nu am schimbat niciodată prea multe vorbe, ne salutam, nici măcar la Buftea, deci nu știu de unde au plecat zvonurile și cine a avut nevoie de afirmare. 

Eu mi-am deschis școala pentru că mi-am dorit asta. În timp ce predam acolo, eu făceam demersurile pentru a-mi deschide școala. Am anunțat oamenii din timp, că urmează să plec, nu a fost niciun fel de problemă. Scandalurile nu sunt domeniul meu. Cred că în 15 ani de zile, dacă erau să fie genul meu, s-ar fi aflat. Mă supără foarte tare când citesc lucruri neadevărate, iar aici a fost un total neadevăr și m-am enervat atunci când am citit. Nu are legătură cu realitatea.”, a declarat Doinița Oancea, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Cât despre proiectele pe care le desfășoară pe plan profesional, Doinița Oancea le promite fanilor săi câteva surprize, despre care va anunța în curând. 

„În rest, sunt foarte bine, filmez și o să vă spun în curând la ce lucrez, pentru că momentan nu am cum. Totul este bine.”, ne-a mai spus actrița.

VEZI și: La ce ALIMENT nu poate renunța Doinița Oancea: ”Niciodată”. Actrița îl mănâncă aproape zilnic / EXCLUSIV

 

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Doinița Oancea EXCLUSIV

SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Doinița Oancea: Să fiu adult! Ca să pot face ce vreau ! (n.r. râde) Adulthood is not Good ! :)) ( gluma, e ok ) 


SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?
Doinița Oancea: N-am făcut foarte multe. Una despre care să nu fi povestit este: am redirecționat apelurile de pe telefonul mamei pe al meu, pentru că mă așteptam să sune diriginta. Chiulisem. Eram la liceu, clasa a 10-a sau a 11-a. Când a sunat dânsa, eu eram în parc, pe bancă. Am spus că sunt acasă, răcită și m-am prefăcut așa de bine, încât am și plâns și am făcut și febră instant! Atunci a fost momentul în care colega mea mi-a zis că aș face bine să mă îndrept spre actorie. A fost socată. Și eu la fe ! (n.r. râde)

SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Doinița Oancea: Niciunul! Dacă aș schimba ceva din trecut, oricât de mic…n-aș mai fi Doinița de astăzi! Și pe Doinița de astăzi o iubesc! E o femeie decentă, cu un parcurs curat, cu întâmplări frumoase și mai puțin frumoase, care învață zilnic despre ea și despre viață! Nimic nu vreau să schimb. 

Citește toate întrebările pentru Doinița Oancea AICI

Doinița Oancea, față în față cu cele mai mari frici, la Splash! Vedete la apă: „Eu am în subconștient faptul că nu știu să înot, am învățat acum, dar ca broscuța” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel