Doinița Oancea, față în față cu cele mai mari frici, la Splash! Vedete la apă: „Eu am în subconștient faptul că nu știu să înot, am învățat acum, dar ca broscuța” / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Doinița Oancea a vorbit despre experiența „Splash, vedete la apă” și despre fricile ce au însoțit-o în această competiție.

Doinița Oancea este una dintre vedetele care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta orice frică în cadrul emisiunii ”Splash! Vedete la apă”. Actrița nu a fost însă la prima participare, întrucât anul trecut a făcut din nou show la Bazinul Olimpic de înot din Bacău. În exclusivitate pentru Spectacola, vedeta a dezvăluit cu ce temeri s-a confruntat pe tot parcursul evoluției în emisiune și care sunt provocările pe care și le-a asumat anul acesta.

„Eu am mai fost o dată la „Splah! Vedete la apă” anul trecut, când am sărit ok de la trei metri, iar în show am pus presiune pe mine și am vrut să mă autodepășesc, sărind de la cinci metri. Nu a fost ceva foarte asumat, ci a fost ceva mai pe nebunie așa, o chestie de moment pe care am vrut să o fac și am făcut-o doar o dată.”, a declarat Doinița Oancea în exclusivitate pentru Spectacola.

La ce ALIMENT nu poate renunța Doinița Oancea: ”Niciodată”. Actrița îl mănâncă aproape zilnic / EXCLUSIV

 

Cum a luat Doinița Oancea decizia de a sări de la șapte metri anul acesta

Dacă anul trecut a intrat în competiție însoțită de mai multe temeri, anul acesta actrița a lăsat deoparte fricile și și-a dorit să se autodepășească. Doinița Oancea a reușit asta cu brio, sărind astfel de la platforma de șapte metri. Aceasta ne-a mărturisit faptul că nu era deloc pregătită de această provocare, pentru că nu o exersase deloc la repetiții, însă a fost o decizie de moment, care i-a ieșit foarte bine.

„De data aceasta la emisiune m-am dus în ideea în care să-mi depășesc fricile, să pot să pot să fac lucrurile pe care le-am făcut anul trecut, dar mai relaxat. De exemplu, la antrenamente am sărit doar de două ori de la trei metri și o singură dată de la cinci, iar în show am sărit o dată de la cinci și o dată de la șapte metri, iar în finală tot de la șapte. Diferența dintre cinci și șapte metri nu a mai fost una mare pentru mine. La antrenamente nu sărisem deloc de la șapte, nici nu urcasem pe platformă.”, ne-a mărturisit actrița.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Doinița Oancea EXCLUSIV

 

 

„Mi-e teamă de saltul în gol și de apa adâncă”

Când vine vorba despre frici, Doinița Oancea ne-a mărturisit faptul că înainte să intre în competiție, aceasta nu știa nici măcar să înoate. Nevoia a făcut-o să învețe, însă nu la nivelul unui profesionist. Cu toate acestea, vedeta a obținut rezultate lăudabile în cadrul competiției, reușind să ajungă în finala săptămânală, unde premiul cel mare este în valoare de 10.000 lei. Dacă va mai avea oportunitatea să participe și pe viitor, actrița își propune să sară de la ultima platformă, cea de 10 metri.

„Nu mi-e teamă deloc de înălțimi, mie îmi plac înălțimile, în schimb mi-e teamă de saltul în gol și de apa adâncă. Eu am în subconștient faptul că nu știu să înot, am învățat acum, dar ca broscuța. Am plecam din emisiune destul de mulțumită de mine, practic de la faptul că nu știam să înot am trecut la locul doi în ediția mea și am intrat în finala săptămânii. Consider că e o mare realizare, iar dacă mai merg vreodată o să sar de la zece metri și o să fac o săritură foarte spectaculoasă.”, ne-a mai spus vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel