Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Doinița Oancea EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Doinița Oancea a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Doinița Oancea a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?
Doinița Oancea: Să fiu adult! Ca să pot face ce vreau ! (n.r. râde) Adulthood is not Good ! :)) ( gluma, e ok ) 


SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?
Doinița Oancea: N-am făcut foarte multe. Una despre care să nu fi povestit este: am redirecționat apelurile de pe telefonul mamei pe al meu, pentru că mă așteptam să sune diriginta. Chiulisem. Eram la liceu, clasa a 10-a sau a 11-a. Când a sunat dânsa, eu eram în parc, pe bancă. Am spus că sunt acasă, răcită și m-am prefăcut așa de bine, încât am și plâns și am făcut și febră instant! Atunci a fost momentul în care colega mea mi-a zis că aș face bine să mă îndrept spre actorie. A fost socată. Și eu la fe ! (râde)


SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Doinița Oancea: Niciunul! Dacă aș schimba ceva din trecut, oricât de mic…n-aș mai fi Doinița de astăzi! Și pe Doinița de astăzi o iubesc! E o femeie decentă, cu un parcurs curat, cu întâmplări frumoase și mai puțin frumoase, care învață zilnic despre ea și despre viață! Nimic nu vreau să schimb. 

 

SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Doinița Oancea: Oho. Bună întrebare. Una este de trecerea în neființă a oamenilor dragi! Cred că asta e cea mai mare. Nici nu mă pot gândi serios într-acolo. Alta cred că e de iubire. Alta de eșec. Cu ultimele două …învăț să lupt! Să le elimin. Să îmi arăt că n-am ce să pățesc! (n.r. râde)

 

SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?
Doinița Oancea: Nu m-am gândit. Nu știu. Ascult prea multă muzică ca să mă pot opri la o singură piesă. Oricare ar fi, trebuie să fie una plină de energie, good vibes și ritmată.


SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil/ haios moment din viața ta?

Doinița Oancea: În clasa a 10-a îmi cumpărasem o rochie super scurtă (mi-o amintesc și acum) și aveam niște sandale cu niște super platforme. Mama era în curtea magazinului nostru cu niște domni, la o discuție. Eu mă grăbeam să plec și când am zis la revedere, am avut un joc nebun de glezna și m-am trezit cu picioarele în sus…și “restul de mine” pe jos . Cel mai penibil moment! Mi-a fost atât de rușine …..aș fi vrut să mă evapor în momentul ăla .

SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

Doinița Oancea: “Curajul de a fi vulnerabil” de Brene Brown. E o carte pe care am început-o recent. O citesc ușor…ca să se poată sedimenta informațiile și fac tot posibilul să pun în practică anumite lucruri .  


SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?
Doinița Oancea: Nu cred că am așa ceva.


SPECTACOLA: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?
Doinița Oancea: Doar 3? Pfff! 

Random, la ce mă gândesc acum (că io’s spontană și nu-mi place să dau răspunsuri care să dea bine). 
Un cuțit mare, ca să pot tăia chestii cu el și pentru autoapărare. 

O boxă mare, să-mi fac party pe insulă ( care să se încarce de la soare) - și să aibă un playlist memorat ! ( există? (n.r. râde)) 

O pătură (pentru că sunt friguroasă) 
Dar vă zic că n-aș supraviețui ! Am nevoie de o persoană din inima mea, cu mine ♥️


SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Doinița Oancea: Nu am un meniu perfect. Dar pot să spun că ar fi mi-nu-nat  dacă ar începe să-mi placă și mie să mănânc mai sănătos! Nu renunț niciodată la cartofii prăjiți (chiar acum am mâncat o porție imensă).

SPECTACOLA: Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

Doinița Oancea: Drumul și meseria asta m-au ales pe mine. E clar că aici trebuia să fiu, numai că eu nu mă duceam spre actorie, așa că Dumnezeu mi-a dat traseul clar… când nici nu mă așteptăm.

Dacă mă întrebi uitându-mă astăzi ce știu și pot sau îmi place să fac, sunt multe: creație vestimentară, make-up artist, profesoară, etc. La 20 și puțin… când mi s-a deschis drumul… alesesem Jurnalism și Sociologie .

SPECTACOLA: Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare.
Doinița Oancea: ANTONIA ♥️ Superbă! Sigur mai sunt multe altele, dar a fost prima care mi-a venit în minte!


SPECTACOLA: Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.
Doinița Oancea: Odată pentru totdeauna. Un film al lui Iura Luncașu! Te face să vezi viața altfel.

SPECTACOLA: Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?
Doinița Oancea: Cine zice că vreau?! (n.r. râde)  Beau multă Cola zero și fumez mult. 


SPECTACOLA: Care crezi că este cel mai mare defect al tău?
Doinița Oancea: Oho! Am multe, nu știu pe care să-l aleg și din care punct de vedere să privesc întrebarea. Am defecte care îmi fac mie rău, am “defecte” care îi pot afecta și pe cei din jur. De exemplu, overthinking-ul mă afectează și pe mine personal, dar și pe cei din jurul meu. 


SPECTACOLA: Dar calitate?

Doinița Oancea: Si aici am foarte multe! Nu știu pe care sa o aleg. Bunătatea aș zice. ( în sensul în care fac tot posibilul să nu fac rău oamenilor din jur, să fiu înțelegătoare, etc. ) 


SPECTACOLA: Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?
Doinița Oancea: Fiecare pentru ce vrea!  


SPECTACOLA: Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României? 
Doinița Oancea: Sistemul de învățământ, medical, judiciar, etc. 

SPECTACOLA: Cine este persoana din viata ta care te-a motivat cel mai mult?
Doinița Oancea: Hmm… Fiecare persoană din viața mea are un rol și cu siguranță multe mă și motivează. Există una anume care … pentru că m-a cunoscut într-o perioadă mai ciudată a vieții mele.. Știu cine m-a înțeles cel mai mult, m-a suportat cel mai mult, m-a împins de la spate când eram low…a avut grijă de mine, mi-a fost aproape în mai toate momentele urâte . 

SPECTACOLA: Care este cel mai mare regret al tău?
Doinița Oancea: N-am regrete. S-a mai scris o chestie… dar cred că fie nu m-am exprimat eu corect, fie s-a înțeles greșit. Am zis că mi-ar fi plăcut să am un copil până la vârstă asta…însă NU REGRET CĂ NU-L AM! Cred foarte tare în Dumnezeu și în drumul meu…și tot ce mi s-a întâmplat până acum…și bune, și mai puțin bune au un rost. Așa că… I REGRET NOTHING. Se întâmplă totul așa cum trebuie. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel