Doinița Oancea, momente dureroase: ”Am avut un blocaj”. Ce a pățit actrița, în timpul filmărilor

Data publicării:

Doinița Oancea a vorbit despre provocările în fața cărora o pune cariera de actor.

Doinița Oancea este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țara nostră. Vedeta este extrem de apreciată pentru naturalețea ei, dar și pentru starea pozitivă pe care o transmite mereu publicului. Artista este mereu văzută cu zâmbetul pe buze, semn că viața poate fi uneori și doar roz. În realitate însă, situația este cu totul alta. Îndrăgita actriță are, la rândul ei, zile mai puțin bune, peste care trebuie să treacă și să-și ducă la bun sfârșit misiunea. Într-un interviu recent, Doinița Oancea a povestit cum a trebuit să filmeze o secvență, chiar după ce aflase că murise mătușa ei. Șocul a fost atât de mare, încât actrița spune că a avut parte de un blocaj. 

”Am avut un blocaj. Murise mătușa mea, Dumnezeu s-o odihnească! A trebuit să vin pe platou să filmez o secvență, secvența era și ea un dramatică, dar eu aveam un blocaj.

Nu știu dacă pot să spun că îmi reprimasem sentimentele cumva ca să întăresc eu pe toată lumea și eu trebuia să aduc niște lacrimi, adică așa vedeam eu în secvența aia, cu niște lacrimi și durerea personajului.

Durerea a existat, dar lacrimile n-au ieșit.”, a povestit Doinița Oancea, la Antena Stars.

VEZI și: Doinița Oancea, mesaj dur către femeile care apelează la trucurile de înfrumusețare: ”Mai știi cine ești?”

 

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Doinița Oancea 

SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Doinița Oancea: Să fiu adult! Ca să pot face ce vreau ! (n.r. râde) Adulthood is not Good ! :)) ( gluma, e ok ) 

 


SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?
Doinița Oancea: N-am făcut foarte multe. Una despre care să nu fi povestit este: am redirecționat apelurile de pe telefonul mamei pe al meu, pentru că mă așteptam să sune diriginta. Chiulisem. Eram la liceu, clasa a 10-a sau a 11-a. Când a sunat dânsa, eu eram în parc, pe bancă. Am spus că sunt acasă, răcită și m-am prefăcut așa de bine, încât am și plâns și am făcut și febră instant! Atunci a fost momentul în care colega mea mi-a zis că aș face bine să mă îndrept spre actorie. A fost socată. Și eu la fe ! (n.r. râde)

La ce ALIMENT nu poate renunța Doinița Oancea: ”Niciodată”. Actrița îl mănâncă aproape zilnic / EXCLUSIV

SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Doinița Oancea: Niciunul! Dacă aș schimba ceva din trecut, oricât de mic…n-aș mai fi Doinița de astăzi! Și pe Doinița de astăzi o iubesc! E o femeie decentă, cu un parcurs curat, cu întâmplări frumoase și mai puțin frumoase, care învață zilnic despre ea și despre viață! Nimic nu vreau să schimb. 

 

SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?
Doinița Oancea: Nu m-am gândit. Nu știu. Ascult prea multă muzică ca să mă pot opri la o singură piesă. Oricare ar fi, trebuie să fie una plină de energie, good vibes și ritmată.

Citește toate întrebările pentru Doinița Oancea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel