Doinița Oancea, mesaj dur către femeile care apelează la trucurile de înfrumusețare: ”Mai știi cine ești?”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Doinița Oancea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Doinița Oancea, Instagram

Doinița Oancea a scris un mesaj pe rețelele de socializare, cu privire la persoanele care se ascund în spatele unor filtre și nu își arată adevărata identitate. 

Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Aceasta a ajuns foarte repede la inima publicului prin rolurile pe care le-a avut în mai multe seriale celebre, cât și prin sinceritatea ei, fiind una dintre persoanele publice extrem de deschise cu fanii săi. Un alt lucru pe care fanii îl apreciază la artistă este naturalețea și puterea de a spune mereu lucrurilor pe nume. În acest sens, Doinița Oancea a transmis un nou mesaj comunității sale, despre dorința de a atinge perfecțiunea în ziua de azi și despre dorința de a sta mereu în spatele unor filtre. Actrița a ales să scrie acest mesaj lângă o fotografie în care apare complet nemachiată și fără zâmbet pe buze.

„În viața reală se numesc măști! Pe instagram sau în alte aplicații se numesc filtre. E natura omului să vrea să se “înfrumusețeze”.. “împăuneze”… să se arate, să pară, să “pozeze” în mai cu motz decât e! ( a se citi că nu vorbim doar de aspectul fizic). Știți de ce? De teamă - teama de a nu fi plăcut/iubit pentru cine e și cum e! Facem greșeala de a ne compara cu alții! X e mai bun, are nu știu ce job, Y e mai frumoasă, Z e mai fit. Și din nevoia și dorința imensă pe care toți o avem - aceea de a fi iubiți. Ne e cel mai frică să fim asa cum suntem de fapt, ne e frică să ne arătăm vulnerabilitățile, ne e rușine pentru că ne tot uităm în jur, pentru că …ne uitam la imagini prefabricate..vieți care par perfecte ( THERE’s no such thing ), pentru că am fost educați de niște părinți care au vrut ce e mai bine pentru noi și ne-au inoculat programele greșite fără să știe!”, a scris Doinița Oanea pe Instagram.

La ce ALIMENT nu poate renunța Doinița Oancea: ”Niciodată”. Actrița îl mănâncă aproape zilnic / EXCLUSIV

Doinița Oancea, sfat pentru urmăritorii ei

Mai mult, actrița îi îndeamnă pe toți urmăritorii ei să aibă curajul să își arate adevărata identitate și să nu se mai ascundă în spatele unor filtre, pentru că doar în acest mod se vor simți de fapt împliniți.

„Azi m-am pozat așa, abia trezită, nemachiată și fără zâmbet (că nu simt să o fac) și pun poza asta aici - ca un reminder pentru mine DAR și pentru voi!!! Embrace who U are (n.r. acceptă cine ești)! Și aveți CURAJUL SĂ arătați cine sunteți cu adevărat- doar așa veți avea lângă voi oameni care vă vor iubi autentic. Și doar așa vă veți simți împliniți/e ! ÎNTREBARE: MAI ȘTII CINE EȘTI ?!”, a continuat ea.

Care-i cea mai mare frică a Doiniței Oancea

Într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, Doinița Oancea a vorbit despre cele mai mari frici ale ei, spunând faptul că nu se poate rezuma doar la una.

„Bună întrebare. Una este de trecerea în neființă a oamenilor dragi! Cred că asta e cea mai mare. Nici nu mă pot gândi serios într-acolo. Alta cred că e de iubire. Alta de eșec. Cu ultimele două …învăț să lupt! Să le elimin. Să îmi arăt că n-am ce să pățesc! (n.r. râde)”, a mărturisit Doinița Oancea pentru Spectacola.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Doinița Oancea EXCLUSIV

„Drumul și meseria asta m-au ales pe mine”

Chiar dacă astăzi nu s-ar vedea făcând altceva, decât actorie, celebra actrița spune că mai are multe alte pasiuni, pe care le-ar putea transforma în meserii oricând.

„Drumul și meseria asta m-au ales pe mine. E clar că aici trebuia să fiu, numai că eu nu mă duceam spre actorie, așa că Dumnezeu mi-a dat traseul clar… când nici nu mă așteptăm.

Dacă mă întrebi uitându-mă astăzi ce știu și pot sau îmi place să fac, sunt multe: creație vestimentară, make-up artist, profesoară, etc. La 20 și puțin… când mi s-a deschis drumul… alesesem Jurnalism și Sociologie.”, a continuat actrița.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel