Doi elevi au fost arestați după ce au lansat o „bombă” cu miros de flatulență în școală. Mai mulți adolescenți au ajuns la spital în urma intoxicării

Data publicării:
Sursă foto: Unsplash.com/ Max Fleischmann
Descriere foto: Sursă foto: Unsplash.com/ Max Fleischmann

Doi tineri au plănuit o farsă care a băgat în spital cel puțin 6 colegi. Cum au reușit cei doi să facă o bombă cu miros atentator de flatulență.

Doi adolescenți americani au ajuns să aibă probleme cu poliția din Texas după ce au scăpat de sub control o farsă care ar fi trebuit să stârnească râsul colegilor și cadrelor didactice, însă, în urma acesteia, colegii au ajuns la spital. „Bomba” a fost plasată în interiorul liceului de unde a emanat un miros atât de puternic încât au fost solicitați specialiștii locali din rândul pompierilor.

De la bombă cu flatulență la spital

Bomba cu flatulență a fost improvizată de cei doi adolescenți folosind „fart spray”, un spray care conține un lichid intens ce imită mirosul flatulenței umane. Bomba a mirosit atât de rău încât tot personalul, împreună cu elevii, au fost evacuați de urgență, unii dintre ei necesitând  intervenția cadrelor medicale ulterior.

Măsura evacuării a fost impusă de pompierii care au sosit la locul faptei și care au mirosit aerul misterios de spray cu flatulență. Cu toate acestea, cei doi adolescenți ar fi făcut aceeași farsă de două ori, prima dată nefiind prinși de autorități, dar ce a pus capac a fost repetarea acțiunii care a dus și la spitalizarea mai multor persoane. Cel de-al doilea act a dus la închiderea scolii până pe data de 5 mai, măsurile fiind impuse de autorități tocmai pentru conservarea stării de sănătate a celor din liceu.

Poate dorești să citeși și despre: O femeie s-a lăsat de dansul la bară din cauza flatulenței: „Miros ca niște scurgeri de gaz”

Farsa a făcut victime printre cei din liceul texan

În urma atacului asupra simțului mirosului,  șase elevi au necesitat spitalizare deoarece se plângeau de dureri de cap continuue și de greață, iar opt elevi doar s-au simțit rău din cauza mirosului puternic.

În urma acestui eveniment, cadrele școlare au chemat specialiștii pentru a detecta sursa mirosului atât de puternic care provoca victime. Deși au petrecut zile în încercarea de a afla scurgerea de miros, aceștia nu au reușit să localizeze nimic.

Vezi și: Flatulența zgomotoasă, efecte nebănuite. Te vor surprinde consecințele pe care le are asupra relației de cuplu

Adolescenți puși sub acuzare

În urma cercetărilor efectuate de poliție, autoritățile au identificat doi adolescenți de 17, respectiv 18 ani, care au fost puși sub acuzare pentru infracțiune de gradul trei, aceasta fiind o metodă de calcul asupra gravității faptelor criminale în SUA. Fapta celor doi se pedepsește în mod normal cu până la 10 ani de închisoare, cel puțin așa reiese din The Courier of Montgomery County, conform Unilad.com.

Drept cauțiune, cei doi adolescenți au fost nevoiți să achite suma de 3000 de dolari în urma farsei cu flatulență care a dus la mai multe victime.

Poate este un subiect interesant pentru tine și: Gaze urât mirositoare. 8 posibile cauze și bolile pe care le pot ascunde

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel