O femeie s-a lăsat de dansul la bară din cauza flatulenței: „Miros ca niște scurgeri de gaz”

Data publicării:

O femeie a renunțat la pasiunea ei pentru „dansul la bară” din cauza unei probleme extrem de incomode. Aceasta se plânge de faptul că flatulența a pus-o în situații jenante. 

Joanne, în vârstă de 57 de ani, a cerut ajutorul experților de la Channel 4', după ce un miros jenant a făcut-o să se simtă prea rușinată pentru a continua să practice dansul la bară, potrivit DailyStar.


Îmbarcarea într-o nouă provocare de fitness poate fi o experiență descurajantă, deoarece te poate schimba atât în interior, cât și în exterior.

Pentru Joanne, tocmai interiorul a fost cel care i-a pus piedici în visul de a deveni dansatoare fitness la bară. 

De aceea, Joanne a făcut o vizită la sediul Poo HQ de la Channel 4 pentru a cere ajutorul experților după ce a început să sufere de "gaze urât mirositoare".

Managerul opticianului, în vârstă de 57 de ani, s-a hotărât în urmă cu 15 luni să devină "mai puternică și mai ușoară" și a decis să se apuce de cursuri de dans la bară.

Dar noua ei dietă a făcut-o să renunțe la visul ei și să- fie teamă  să se mai apropie pe bară.

Ea a spus: "Totul a fost bine până acum 4 sau 5 luni, când a început să miroasă din mine. Este ca o reacție chimică"


Joanne a susținut că mirosul este atât de rău încât partenerul ei, care lucrează ca inginer de gaz, i-a spus că flatulențele ei miros mai rău decât o scurgere de gaz la locul de muncă.


"Dacă ați simțit vreodată miros de gaz natural, veți ști la ce mă refer - vorbesc de un sulf cu adevărat oribil", a adăugat ea.

"Nu este controlabil atunci când apare pur și simplu. Întreaga casă, în unele zile, poate mirosi așa.

"Chiar dacă ai ieșit afară și ai făcut-o și te-ai întors înăuntru. Te urmărește înăuntru. Se lipește de tine".

Ea susține că a început să îi afecteze dansul la bară, deoarece "trebuie să fie capabilă să își controleze și să își contracte mușchii" 

Care este cauza acestor flatulențe extrem de urât mirositoare

Apărută în episodul 5 al serialului Know You Sh*t, Joanne a reușit să primească niște sfaturi care să o ajute să pună capăt simptomelor sale neplăcute.

 

Dieteticianul Sophie Medlin a sfătuit-o să schimbe shake-urile cu proteine din zer, care conțin multă lactoză, cu izolat de proteine din zer, care nu are deloc.

De când a făcut aceste schimbări, Joanne a reușit să se urce din nou la bară fără grija mirosurilor jenante.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel