Cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel. Dan Negru: „L-am mințit atunci! Era necăjit”. Nu i s-a îndeplinit, înainte să moară

Data publicării:
Sursa foto: Dan Negru și Alexandru Arșinel, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru și Alexandru Arșinel, captură TV

Dan Negru a dezvăluit ultima conversație pe care a purtat-o cu regretatul actor Alexandru Arșinel.

A trecut un an de când Alexandru Arșinel s-a stins din viață, lăsând în urma lui extrem de multă durere, mai ales în rândul persoanelor care l-au cunoscut pe actor îndeaproape. Unul dintre aceste exemple este reprezentat chiar de Dan Negru, care și-a amintit recent o discuție pe care a purtat-o cu regretatul actor, înainte ca acesta să ajungă în stare gravă, pe patul de spital. Pe vremea aceea, artistul îl contactase pe prezentatorul TV pentru a-și spune toate gândurile cu privire la modul în care a evoluat televiziunea românească. Acesta se arăta a fi profund dezamăgit de lucrurile care au ajuns să se promoveze în mediul public, iar Dan Negru promitea faptul că va încerca să remedieze lucrurile.

„Ăsta e unul din ultimele mele dialoguri pe care le-am avut cu Arșinel. A trecut fix un an de când Arșinel a murit. L-am mințit atunci! M-a sunat sperând că eu pot să rezolv "golăneala" din televiziuni. Era necăjit ca România are doar showuri "golănești" și că au dispărut cele de tip varietăți cu actori și cântăreți pe care totuși le găsești pe toate tv din lume.
Le difuzează și RAI și TF1 sau BBC.
Am povestit despre umilința actorului tânăr care ca să apară azi la TV e nevoit să se maimuțărească, să gătească mâncare sau să se înjosească în reality-uri.
Cea mai reușită varianta europeană a ursului Baloo din Cartea Junglei a fost cea a lui Arșinel. A confirmat-o și Disney !
Baloo a lui Rudyard Kipling care zicea "luați partea bună a oricărui om și viața va fi mai frumoasă..”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare. 

Citește și: Dan Negru: „Un om bun este de neînvins”. Cea mai importantă lecție pentru copiii săi, Revelionul 2024 și propunerea de a intra în politică - EXCLUSIV

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????? ???????????????????? (@negru_dan)

Dan Negru nu-și explică involuția țării noastre

Nu doar televiziunea a suferit schimbări drastice, ci și mai multe domenii din țara noastră, după cum observa recent Dan Negru. Ajuns pe Transfăgărășan, acesta a ținut să scoată în evidență faptul că România nu mai are parte în ziua de astăzi de astfel de drumuri, construcții, care pe vremuri erau gata extrem de repede. În timp ce tehnologia a avansat și când, practic, toate lucrurile ar trebuie să se întâmple mult mai repede, Transfăgărășanul nu ar fi fost gata nici în 10 ani, continuă acesta.

„Într-o zi de 20 septembrie era inaugurat Transfăgărășanul care a fost construit în 4 ani! (PATRU).
Din 1970 până-n 1974...
N-o luați ca pe un elogiu adus celor de atunci, ci ca pe un reproș adus nouă.
Azi, 4 ani ar dura doar studiile de fezabilitate și proiectare. Alți 4 ani ar mai dura licitația. După vreo 10 ani ar începe construcția care nu s-ar mai termina niciodată.
Transfagărăsanul are 27 de poduri și viaducte. România, o ţară traversată de munţi, are doar 9 tuneluri rutiere.
5 sunt pe Transfăgărăsan
Tunelul care străbate Muntele Paltin a rămas cel mai lung din țară. Aerisirea lui se face natural datorită curenţilor de aer puternici pe care inginerii de atunci au știut să-i capteze în tunel.
Eu n-am explicația involuției noastre.”, a fost mesajul transmis de Dan Negru pe rețelele de socializare. 

Citește și: Dan Negru, nemulțumit de Autostrada Soarelui: „E ticsită de reclame. N-am văzut nici măcar un indicator turistic”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel