„Eșecul e al părinților”. Cum își educă Dan Negru cei doi copii: Nu-i vreau performanți, nu-i vreau elite, nu-i vreau plecați la studii în străinătate

Dan Negru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi, dar și despre educația pe care încearcă să le-o ofere. 

Dan Negru este extrem de discret când vine vorba de viața personală. Soția și copiii săi apar rar în spațiul public și, deși tatăl lor este extrem de celebru, Dara, în vârstă de 13 ani, și Bogdan, în vârstă de 11 ani, au o copilărie normală, departe de ochii curioșilor. 


Într-un interviu pentru Libertatea, Dan Negru dezvăluie care sunt valorile pe care și le dorește să le insufle copiilor săi. Dara și Bogdan se bucură, pe plan educațional și de ajutorul bunicii lor, care este fostă profesoară și îi ajută la teme. Prezentatorul TV spune că nu vrea să pună prea multă presiune pe copii săi, încurajându-i, mai degrabă, să fie oameni buni. 

„ Încerc să-i învăț să fie oameni buni în primul rând. Cred că un om bun nu poate să fie niciodată învins. Cât despre meditații, avem în familie. Soacra mea a fost profesoară, fina mea, soția lui Răzvan Popescu, e și ea profesoară. Toți stau pe capul lor. Eu îi scot la joacă. Nu-mi place presiunea asta a părinților pe copii. Să-i învățăm să fie oameni buni. Asta e cea mai tare lecție. Celelalte vin cu viața”, a declarat Dan Negru pentru Libertatea. 


Motivul pentru care cei doi copii ai vedetei nu apar la TV


Mai mult, prezentatorul TV dezvăluie că nu își dorește să-și transforme copiii în vedete și că nici ei nu i-au solicitat să apară alături de el. 

„Nu. Niciodată. Nu-mi arăt copiii prin emisiuni de TV, nu-i duc pe la ședințe foto și nici măcar pe rețele de socializare nu-i expun. Postez foarte rar poze cu ei. Îi las să-și aleagă singuri drumul în viață”, a mai spus prezentatorul TV pentru sursa citată. 


Ce își dorește Dan Negru pentru copiii săi

Întrebat ce părere are despre tinerii care o iau pe căi greșite, Dan Negru afirmă că vina ar fi a părinților. La rândul său, el își dorește pentru copiii săi să își găsească calea, fără prea multă presiune. 

„Nu copiii se pierd, părinții sunt pierduți. Eșecul e al părinților care trăiesc într-o societate haotică și tot ceea ce-și doresc de la copii e performanță. Eu sper ca ai mei să mă iubească întotdeauna. Nu-i vreau performanți, nu-i vreau elite, nu-i vreau plecați la studii în străinătate. Îi vreau oameni buni, cu care să mă mândresc până târziu, în apusul meu”, a mai spus acesta. 


Motivul pentru soția lui Dan Negru stă departe de lumina reflectoarelor


Deși el este mai mereu în lumina reflectoarelor, soția sa a păstrat, în toți acești ani, un aer de mister. Prezentatorul Tv spune că soția sa nu tânjește după faimă, cu atât mai mult cu cât are o meserie extrem de solicitantă. Codruța este medic stomatolog, astfel că își dedică majoritatea timpului cabinetului pe care îl deține, dar și creșterii copiilor. 

„Nevastă-mea nu are treabă cu lumea asta. E stomatolog. Ce să facă la televizor? La emisiuni cu dinți?! Trebuie să-ți cunoști limita. Am văzut mulți oameni în showbiz care zic Mă deranjează paparazzi! Poți să vorbești de paparazzi într-o țară cum e America, în care Brad Pitt, ca să ajungi la el, e securizat de tot felul de bodyguarzi. Are o vilă cu 4.000 mp în jur doar curtea.

Îți trebuie ditamai tunul foto doar ca să-l prinzi pe Brad Pitt în chiloți sau în budigăi. Aici te duci și-i vezi pe toți, la orice benzinărie, că pun benzină. Nu e țara care să aibă noțiunea aia de showbiz grandios”, a subliniat Dan Negru în interviul exclusiv acordat canalului WOWnews.


Într-un interviu mai vechi, Dan Negru își lăuda soția pentru succesul pe care îl are în meseria sa, și spunea că tocmai faptul că au meserii diferite îi ajută să mențină un echilibru în căsnicie.

 

„Codruţa e medic stomatolog, și ăsta e motivul faptului că o vedeți rar. E un medic foarte bun, care nu duce lipsă de pacienți, de asta nu m-ați văzut niciunde promovând clinica ei stomatologică. Suntem împreună de mulți ani, copiii sunt mari deja și cred că echilibrul într-un job ca al meu îl găseşti căsătorindu-te cu cineva din afara profesiei. Probabil că funcționează şi bagajul istoric familial pe care-l duci cu tine – la noi în familie nimeni, niciodată, nu a divorțat. Au găsit mereu căi de comunicare. Părinții mei au rămas împreună 50 de ani, până când tata s-a stins. Socrii mei, la fel. Cumnații mei sunt împreună de mulți ani. Bunicii mei sau ai soției mele, asemenea. Cred că liniștea de acasă e mai importantă ca orice, și ăsta e marele meu noroc.”, a declarat Dan Negru într-un interviu pentru VIVA!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 07 sep 2023, 12:34 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience