Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, unul dintre cele mai iubite cupluri din România. Reacția fanilor la ultima lor afișare

Data publicării:

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, momente de neuitat, arătate fanilor lor.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au devenit destul de repede preferații publicului din România. Într-o perioadă relativ scurtă de timp, cei doi îndrăgostiți au ajuns în topul clasamentului. 

Relația lor este privită cu multă admirație din partea fanilor lor, iar acest lucru poate fi foarte ușor citit din multele păreri pe care le lasă publicul lor.

Vezi și: Dinu și Deea Maxer, cu partenerii la același eveniment. Care a fost impresia lăsată de Magdalena Chihaia

La fel de bine au fost priviți și după ce au participat împreună la un eveniment din familia lui Dinu Maxer, acolo unde cei doi au dat ochi în ochi cu Deea Maxer și Robert Drilea.

Cu toate că mulți au speculat că nu va ieși bine, în urma declarațiilor Deei Maxer, este sugerat faptul că fosta soție a artistului este în ape bune cu actuala parteneră a acestuia. Ea a ținut să sublinieze că Magda este o influență pozitivă asupra copiilor lor, iar Robert Drilea nu se lasă mai prejos.

Câteva dintre reacțiile fanilor au fost următoarele:

„Ai grijă de fata asta cu ochi ca marea, vă potriviți”,

„Sunteți foarte potriviți... tot binele!”

„Cum e viața asta... Dar vă potriviți foarte bine, foarte frumoși împreună”

„Sunteți minunați”, „Foarte frumoși”, „Chiar sunteți frumoși”, „Sunteți cei mai frumoși împreună”, sunt doar câteva dinte comentariile care au apărut la postarea celor doi îndrăgostiți, notează Wowbiz.

Potrivit imaginilor postate de Dinu Maxer, ei se află în vacanță, în Spania, bucurându-se probabil de ultimele zile de căldură. Peisajele din spatele lor transmit că ca au avut parte de momente extraordinare.

Vezi și: Talentul neștiut al Magdei Chihaia. Premiera pe care o va avea Dinu Maxer cu noua parteneră: „Am făcut versuri ce ne caracterizează relația”

Cei doi s-au cunoscut cu ceva luni în urmă, iar relația lor a fost ținută secret timp de câteva săptămâni, până în momentul în care Magda nu s-a mai putut abține și a dat afară tot din casă.

Mai mult decât atât, Dinu venise și a confirmat și el spusele Magdei, la scurt timp după.

Prima afișare a fost în Dubai, acolo de unde Dinu a postat o imagine cu el și viitoarea parteneră, lucrurile fiind foarte incerte la acea vreme, iar fanii nu au putut decât să speculeze ce avea să se întâmple.

Potrivit lui Dinu, pasiunea care i-a unit a fost dansul, prin acest fel întâlnindu-se, la lecțiile săptămânale. De asemenea, Magda nu se pricepe doar la dans, deoarece are și talente ascunse. De exemplu, partenera lui Dinu știe să cânte, făcând parte timp de șapte ani din corul unei Biserici, ca soprană. 

Acest „mic” detaliu despre ea a intrigat și mai mult fanii, făcându-i să o placă și mai mult pe noua iubită a artistului.

Vezi și: Deea Maxer, declarație privind criticile primite în urma relației cu Robert Drilea. Fosta soție a lui Dinu Maxer răspunde acuzațiilor

Cu toate că cele două cupluri nu dau prea multe din casă, se poate interpreta că ei stau foarte aproape, distanța dintre ei fiind doar o scară, la propriu, de bloc. Astfel, în timp ce Dinu și Magda stau în apartamentul bărbatului, asta dacă locuiesc împreună deja, atunci, deasupra lor, stau Robert Drilea cu Deea Maxer.

Pentru mulți a fost controversat acest aspect din viața lor, dar cu toate acestea, motivul acestei „mutări” au fost copiii. Potrivit lui Dinu și Deei, i-ar ajuta pe cei doi micuți ai lor să facă față mai ușor „schimbărilor” din viața lor, odată cu petrecerea divorțului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel