Dinu Maxer și Magda Chihaia și-au cunoscut familiile. Cum au fost primiți de rude: „Ne-a șocat, dar ne-a și bucurat”

Data publicării:

Magda dezvăluie experiența vizitei familiei lui Dinu Maxer. Cum se înțeleg cei doi cu familiile lor.

Magda Chihaia și Dinu Maxer a devenit unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Încă de când s-au afișat pentru prima oară, în urmă cu mai mult timp, în Dubai, publicul lui Dinu Maxer a fost foarte atașat de artistă.

Vezi și: Cine este femeia care ar fi intervenit între Dinu Maxer și Magda Chihaia: „Când am văzut că s-a cuplat mi-am luat gândul”

Nu multă lume știe, dar, Dinu Maxer și Magda au avut primul lor eveniment împreună, în timpul verii, iar echipa pe care o formează acasă, dar și pe scenă, pare să promită mult.

Ei deja s-au afișat și cu Deea Maxer și Robert Drilea, în cadrul unui eveniment de familie, acolo unde Deea avut numai cuvinte frumoase la adresa ei, spunând chiar că este o influență pozitivă asupra copiilor lor.

Mai departe, sosise momentul ca cei doi să cunoască cele mai importante persoane din viața partenerilor, iar cuplul celebru a avut parte de o surpriză foarte plăcută. Primirea călduroasă a fost din partea ambelor familii, atât a lui Dinu, cât și a Magdei.

Nu este de mirare faptul că toată lumea s-a bucurat pentru ei, atunci când i-au văzut împreună:

Vezi și: Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, unul dintre cele mai iubite cupluri din România. Reacția fanilor la ultima lor afișare

„Pot spune că acum ne cunoaștem părinții, prietenii, chiar și rudele. Au fost câteva evenimente, aniversări și vizite unde am reușit să facem cunoștință atât eu cât și Dinu cu cei mai importanți oameni din viața noastră. Toți ne-au primit cu brațele deschise și chiar ne-au spus mulți că semănăm și că ne potrivim de minune. Tuturor li se părea normal să fim împreună. Lucru care ne-a șocat, dar ne-a și bucurat în același timp”, a spus ea, pentru Click!

Magda a mai dezvăluit pentru publicul său că nu au un singur loc unde stau, făcând cu schimbul ba la Magda, ba la Dinu. Un detaliu de precizat este că deasupra apartamentului lui Dinu Maxer se află Deea cu Robert Drilea, mutare pe care au făcut-o în urma divorțului, pentru cei doi copii.

Vezi și: Dinu și Deea Maxer, cu partenerii la același eveniment. Care a fost impresia lăsată de Magdalena Chihaia

Când fiul lor se află la Dinu, sora acestuia stă la Deea, și invers. Cei doi părinți consideră că este o metodă bună de a ameliora efectele despărțirii lor.

„Momentan stăm și la mine și la el, însă mai mult la el pentru că el locuiește cu Andreas și este mult mai confortabil pentru băiat. Într-adevăr nu stăm despărțiți nici măcar o zi și asta pentru că totul în relația noastră a venit de la sine, fără să ne plănuim. Cred că destinul ne-a vrut împreună și totul între noi se întâmplă natural. Nu pot să spun că noi ne împărțim sarcinile în casă sau cele profesională pentru că facem totul împreună, ne ajutăm și ne susținem în tot”.

În cele din urmă, celebrul cuplu are agenda foarte încărcată, fiind ocupați mai tot timpul. De aceea, ei locuiesc mai mult la Dinu, pentru a petrece timp și cu copiii săi. Vara care tocmai a trecut a fost una plină pentru ei, chiar și pentru copii, care au fost alături de Dinu pe multe scene din Mamaia.

Vezi și: Talentul neștiut al Magdei Chihaia. Premiera pe care o va avea Dinu Maxer cu noua parteneră: „Am făcut versuri ce ne caracterizează relația”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel