Dinu Maxer s-ar fi despărțit de noua iubită. Ce spun apropiații celor doi despre motivul separării

Data publicării:
Sursa foto: Dinu Maxer, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dinu Maxer, instagram

Dinu Maxer și Ada, noua sa iubită, ar fi pus punct relației. 

Dinu Maxer anunța zilele trecute faptul că Deea, fosta soție alături de care și-a petrecut 17 ani din viață, este istorie, iar acum în viața sa și-a făcut apariția o nouă femeie. Chiar dacă erau multe vocile care spuneau că apropierea dintre el și Ada, căci așa o cheamă pe bruneta misterioasă, s-a întâmplat prea devreme, la scurt timp după despărțirea artistului, acesta s-a chinuit să le explice tuturor cât de bine se completează cu noua cucerire, dar și faptul că-și dorește o relație serioasă, nu ceva trecător. 

Se pare însă că fericirea e relativă, iar Dinu Maxer nu este cel mai norocos în dragoste, căci, potrivit spynews, cei doi și-ar fi spus deja adio. Artistul nu a oferit încă nicio declarație pe această temă, însă apropiații celor doi spun faptul că aceștia au decis să meargă pe drumuri separate după doar câteva întâlniri. 

Te-ar putea interesa și: Dinu Maxer, ajuns în pragul disperării. Pierde bani după divorțul de Deea: „Au început să anuleze contractele”

Ce spunea Dinu Maxer, despre noua iubită

În urmă cu doar câteva zile, Dinu Maxer radia de fericire. Acesta spunea că lucrurile dintre el și Ada sunt cât se poate de serioase, iar oficializarea relației nu va întârzia nici ea să apară. Chiar dacă a fost acuzat de foarte multă lume de faptul că o tratează pe aceasta drept un pansament, pentru a se vindeca de despărțirea de Deea, Dinu Maxer asigura pe toată lumea faptul că are doar intenții serioase, iar pe viitor, de ce nu, acesta spune că ia în calcul la o nouă căsnicie.

„Pe fata aceasta am cunoscut-o la doar o zi după ce m-am despărțit de Deea! A fost incredibil! Am fost bulversat, pur și simplu!

La acest moment pot să vă spun că nu este o aventură. Suntem la începutul unei relații cât se poate de serioase. Nu am scos-o încă în lume, probabil că vă așteptați acum să mă vedeți de mână cu ea, dar luăm lucrurile ușor, treptat și urmează să oficializez relația cât de curând!

Ea nu-și dorește foarte tare mediatizare, nu-și dorește să apară! În acest moment dacă mă întrebi de căsătorie zic: „Nu!' Dar, mai încolo vedem! Uită-te doar la zâmbetul de pe fața mea! Sunt fericit sau nu?! ', a declarat Dinu Maxer, potrivit click.ro.

Pe aceeași temă: Dinu Maxer, sfătuit de mama sa să divorțeze: „Asta nu e căsnicie”. Motivul real al despărțirii, divulgat abia acum

„E adevărat că mă trage un anumit tipar de femeie!”

Mai mult, imediat după ce în mediul online au apărut primele fotografii cu Ada, toată lumea a comparat-o inevitabil pe femeie atât cu Deea, dar și cu Nicoleta Luciu, fosta iubită a artistului. În acest sens, acesta recunoaște faptul că a fost întotdeauna atras de același tipar de femeie, iar culoarea părului este, fără îndoială, un criteriu de selecție pentru inima artistului.

„E adevărat că mă trage un anumit tipar de femeie, așa e! Femeia de lângă mine trebuie să fie brunetă, voluptuoasă, cu forme. Așa e și Ada!”, a recunoscut cântărețul, pentru sursa citată. 

Citește și: Adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Elena Merișoreanu rupe tăcerea: „Deea mi-a zis așa”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel