Dinu Maxer, sfătuit de mama sa să divorțeze: „Asta nu e căsnicie”. Motivul real al despărțirii, divulgat abia acum

Data publicării:

Dinu Maxer a oferit noi informații cu privire la despărțirea de Deea, mama copiilor săi. 

Dinu Maxer și Deea au hotărât recent să pună capăt unei relații de 17 ani de zile, de unde au rezultat și doi copii minunați. Dacă atunci când le-au dat vestea cea tristă fanilor, cei doi au fost destul de rezervați de la a da prea multe explicații, acum diferite informații din intimitatea lor ies la iveală pe zi ce trece. Cel care face lumină în cazul acestui divorț brusc este chiar Dinu, în timp ce fosta sa soție preferă să rămână în umbră. Se pare că tot el a fost și cel mai afectat de această ruptură, astfel încât a avut nevoie de mai mult timp de acceptare, decât a avut mama copiilor săi. 

„Am încercat amândoi, nu doar eu! A fost o luptă pe care ne-am asumat-o amândoi, cu argumente, am tot încercat să ne înțelegem unul pe celălalt.

Trebuie să recunosc că eu am tras mai mult de căsnicia asta, sau, mai bine zis, eu am acceptat mai greu despărțirea. Pentru mine a fost mai greu să accept că ne apropiam inevitabil de divorț. De aici și lupta mea mai mare și chiar durerea mai mare.”, a declarat Dinu Maxer pentru click!.

VEZI și: Dinu Maxer, dezvăluiri neaşteptate din relaţia cu Nicoleta Luciu. De ce s-au despărțit, de fapt, cei doi: „Acesta este unul dintre motive”

Motivul real al despărțirii dintre cei doi

Faptul că diferența de vârstă dintre cei doi era destul de mare nu i-a împiedicat pe aceștia să spună „Da” în fața stării civile, însă se pare că armonia nu a ținut până la nesfârșit. Principalul motiv care i-a făcut pe aceștia să-și dea seama că nu mai pot forma o căsnicie sunt certurile, recunoaște artistul care spune că acestea erau extrem de dese, în ultima vreme. Mai mult, și mama sa a observat că lucrurile dintre cei doi nu merg deloc în direcția bună. 

„Noi ne-am despărțit din cauza certurilor. Ne-am certat foarte mult. De la orice! Orice, zi-mi ceva de la care nu ne certam?! De la lucruri banale în gospodărie, până la cum ne îmbrăcam pe scenă. Ori, dacă certurile devin atât de dese din lucruri minore , asta nu mai e căsnicie! Până și mama îmi zicea: un cuplu pe care-l vezi că se ceartă din nimic se apropie inevitabil de despărțire!

Pe de altă parte, recunosc că aspirațiile și dorința de progres în zona asta de afaceri era mult mai mare la Deea și aproape spre zero la mine. Aici pot să-i dau dreptate și reproșurile ei către mine au fost oarecum justificate.”, a mai dezvăluit artistul.

Citește și: Dinu Maxer, gânduri de căsătorie, la doar o lună de la divorț: „Uită-te doar la zâmbetul de pe fața mea!”

Ce spune Dinu Maxer despre noua relație

Extrem de multe persoane l-au acuzat pe Dinu Maxer că s-a implicat mult prea repede într-o nouă poveste de iubire, la nici o lună de la divorț, motiv pentru care noua sa iubită e considerată de multe persoane ca fiind doar un pansament pentru artist. Cu toate acestea, Dinu spune că își dorește o relație serioasă cu Ada, care nu a fost niciodată doar o aventură. 

„Nu e pansament! Este o relație care a venit într-un moment prielnic pentru mine și este o relație pe care nu o tratez ca pe o aventură. Într-adevăr, dacă nu apărea o persoană care să-mi placă, probabil eram singur în continuare.

O aventură înseamnă o noapte, două. Momentul în care se va întâmpla ceva și voi simți că este o relație serioasă, atunci ne vom asuma amândoi poziția publică și vom apărea la un eveniment împreună. Pe Ada am cunoscut-o a doua zi după divorț.”, mai spune el, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel