Dinu Maxer, ajuns în pragul disperării. Pierde bani după divorțul de Deea: „Au început să anuleze contractele”

Data publicării:
Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dinu Maxer, Instagram

Dinu Maxer a oferit noi informații din viața personală, după divorțul de Deea. 

Dinu și Deea Maxer nu formau un cuplu de excepție doar în viața privată, ci și pe scenă, acolo unde prezentau împreună un program, de pe urma căruia cei doi câștigau bani frumoși. În timp ce fosta sa parteneră de viață mai are în prezent încă un job care pare să-i asigure o sursă principală de venit, artistul se baza extrem de multe pe aceste evenimente. Spre dezamăgirea artistului însă, se pare că foarte multe contracte au fost încheiate după anunțul divorțului. Chiar dacă ei doi susțin că se înțeleg la fel de bine ca și atunci când formau o familie, se pare că nuntașii nu-i mai vor pe scenă, după ce familia lor s-a dezbinat. 

„Deja am aflat că mi-a picat un botez joi acum! Noi trebuia să mergem împreună acolo, la petrecere. Oamenii ne luaseră la pachet, pe mine și pe Deea.

Oamenii nu au înțeles, însă, că divorțul dintre noi e doar în viața privată, nu și profesional. De când am anunțat divorțul nu ne mai vor la pachet și au început să anuleze contractele pe care le făcusem cu mult timp în urmă!

Eu cu Deea ne înțelegem însă foarte bine după divorț, stăm în același bloc, vorbim zilnic practic. Și în afaceri suntem încă parteneri”, a declarat Dinu Maxer, potrivit click!.

Te-ar putea interesa și: Dinu Maxer, dezvăluiri neaşteptate din relaţia cu Nicoleta Luciu. De ce s-au despărțit, de fapt, cei doi: „Acesta este unul dintre motive”

Cei doi au încercat în repetate rânduri să-și salveze relația

Nimeni nu se aștepta la divorțul dintre Dinu și Deea Maxer, care au format o relație timp de 17 ani de zile. Cei doi păreau că se iubesc necondiționat și nu au dat niciodată de înțeles faptul că ceva ar putea merge rău între ei. Aceștia au încercat să păstreze aparențele unui cuplu fericit până în ultima clipă, astfel încât au crezut cu tărie că relația poate fi salvată și au făcut diverse demersuri în acest sens. 

„Am încercat amândoi, nu doar eu! A fost o luptă pe care ne-am asumat-o amândoi, cu argumente, am tot încercat să ne înțelegem unul pe celălalt.

Trebuie să recunosc că eu am tras mai mult de căsnicia asta, sau, mai bine zis, eu am acceptat mai greu despărțirea. Pentru mine a fost mai greu să accept că ne apropiam inevitabil de divorț. De aici și lupta mea mai mare și chiar durerea mai mare.”, a declarat Dinu Maxer pentru sursa citată anterior.

VEZI și: Dinu Maxer, gânduri de căsătorie, la doar o lună de la divorț: „Uită-te doar la zâmbetul de pe fața mea!”

Motivul principal al despărțirii

Chiar dacă în momentul în care au decis să formeze o familie diferența de vârstă dintre ei nu a reprezentat o problemă, pe parcurs se pare că acest lucru le-a dăunat destul de tare, povestește Dinu Maxer. Părerile, opiniile diferite i-au determinat să se certe în repetate rânduri, de unde a venit treptat și despărțirea. 

„Noi ne-am despărțit din cauza certurilor. Ne-am certat foarte mult. De la orice! Orice, zi-mi ceva de la care nu ne certam?! De la lucruri banale în gospodărie, până la cum ne îmbrăcam pe scenă. Ori, dacă certurile devin atât de dese din lucruri minore , asta nu mai e căsnicie! Până și mama îmi zicea: un cuplu pe care-l vezi că se ceartă din nimic se apropie inevitabil de despărțire!

Pe de altă parte, recunosc că aspirațiile și dorința de progres în zona asta de afaceri era mult mai mare la Deea și aproape spre zero la mine. Aici pot să-i dau dreptate și reproșurile ei către mine au fost oarecum justificate.”, a mai dezvăluit artistul.

Citește și: Deea Maxer este și ea implicată într-o nouă relație? Declarațiile care au dat-o de gol: „În suflet ești tu, liniște și mângâiere”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel