Adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Elena Merișoreanu rupe tăcerea: „Deea mi-a zis așa”

Data publicării:

Elena Merișoreanu face lumină în cazul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Artista susține că Deea Maxer i-a divulgat adevăratul motiv al separării. 

În urmă cu o săptămână, Deea și Dinu Maxer au postat fiecare pe contul său de socializare un mesaj în care își anunțau despărțirea. Vestea a venit ca un șoc, mai ales că cei doi păreau un cuplu extrem de fericit și extrem de bine sudat. 


2023, anul infidelităților în showbiz. Daniela Simulescu, previziuni sumbre pentru cuplurile celebre: „Divorțuri și scandaluri amoroase” / EXCLUSIV

„Am decis sã ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc! 
Voi ne știți viață, că pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să va mulțumim și tot odată ne dorim sã respectați acest moment din viață noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer’”, a fost mesajul transmis de cei doi pe conturile de Instagram.

 


Ce i-a spus Deea Maxer Elenei Merișoreanu

Deși cei doi nu au oferit un motiv concret al divorțului, Elena Merișoreanu susține că Deea i-ar fi dezvăluit care ar fi cauza adevărată a rupturii. Potrivit cântăreței, diferența de vârstă ar fi fost problema care a dus la despărțire. 

”Am sunat-o să o întreb: „E adevărat că divorțați, care e motivul?”. Deea mi-a zis așa: „Diferența de vârstă!”. Îmi pare tare rău pentru ei, au doi copii, au realizat multe împreună. Se zvonește că s-ar fi despărțit din cauza sărăciei, eu nu știu exact. Însă, dacă e așa, să nu uite că alții trăiesc dintr-o pensie mizeră și că n-au ce pune pe masă, așa că să nu se mai plângă. În comparație cu cei de afară, salariile din România sunt mizerabile.“, a declarat Elena Merișoreanu, pentru impact.ro.

Te-ar putea interesa și: Sărăcia, motivul divorțului dintre Dinu și Deea Maxer? Lidia Fecioru, declarații neașteptate: „Din ce să trăiască și el și familia sa?”

Dinu Maxer, detalii neștiute din căsnicia cu Deea


Despărțirea momentului în showbiz-ul românesc, divorțul dintre Deea si Dinu Maxer, a fost dezbătută în exclusivitate în cadrul emisiunii ”Exclusiv VIP” cu Cristi Brancu, la PRIMA TV. Dinu Maxer a venit în platoul emisiunii și a oferit primul interviu despre divorțul de Deea și a spus care este adevarul din spatele acestei știri care a șocat pe toată lumea. 

Iată ce a declarat Dinu Maxer, dar și ce mesaje a trimis Deea, în timpul emisiunii:  
”Mi-am asumat statutul de persoană publică acum 27 de ani. Ce am făcut eu și familia mea a fost o carte deschisă pentru toată lumea. Este normal să apărem, să spunem, să explicăm, pentru că lumea a început cu tot felul de aberații și nu are sens. Adevărul este de aceeași parte și iată-mă aici. Ieri am semnat acetele de divorț. Noi nu ne-am certat, noi ne-am despărțit. E altceva decât ce am văzut la părinții mei când s-au despărțit. Aș fi vrut să fie atât de ușor încât să vă spun într-o frază. Dar nimic nu e ușor în viață și nici în cuplul nostru. Am fost un cuplu care s-a iubit foarte mult. Foarte mult! A primat fidelitatea și sinceritatea. Am fost fideli până s-au depus actele la divorț, am fost sinceri amândoi. Nu am ce să îi reproșez Deei și nici ea mie.” 

VEZI și: Fosta iubită a lui Dinu Maxer, Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre caracterul acestuia:"El era gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță"

Legat de acuzele că Deea ar avea o relație cu un medic estetician, Dinu a punctat: ”Deea s-a împrietenit cu prietena doctorului și a ales să facă și acest job, de PR. Îi place foarte mult și și-a dezvoltat această latură. Făcând postări cu ea, cu clinica, lumea putea să bănuiească altceva. Deea este prietenă cu prietena domnului doctor. Ea este în permanență la job.”

Dinu Maxer a explicat și acuzele de prezentare a unei false imagini : ”Am fost acuzați că am prezentat o imagine falsă. Nu e adevărat. Noi am prezentat ce trăiam. E adevărat că în momentul în care filma camera nu mai țipam: ”Andreea, hai la tati !”, ziceam mai moale. Dar, pe finalul emisiunii, e adevărat că simțeam și noi că trebuia să jucăm teatru. Dacă producătoarea zicea: ”Hai în parc cu copiii”, probabil că noi, în starea în care eram, nu am fi ieșit în parc. De mulți ani, noi am declarat deschis că suntem un cuplu care se ceartă. Din păcate, aveam subiecte de la cele mai banale, pentru că serioase nu aveam. Găseam din orice : de la banala costumație a lui Andreas până la alegerea tapetului într-o camera. Cele mai mari dispute erau legate de creațiile muzicale. Această ceartă dusă la un grad de frecvență prea mare și intensitate prea mare, de obicei, semnalizează probleme în cuplu. Știu asta din relația anterioară. Mi-am tras eu singur un semnal de alarmă.” 

Explicațiile lui Dinu Maxer au continuat : ”Mai este o poveste nuanțată. Toate femeiile vor înțelege foarte bine: între mine și Deea sunt 16 ani. Am luat-o ca prietena. Am trăit cu 3 femei: cu adolescenta Deea, femeia Deea - după ce m-am căsătorit, apoi, după ce s-a născut Maisa, Deea matură - cu care nu am mai fost pe aceeași lungime de undă. Nu știu dacă s-a umplut paharul la mine sau la ea. Cerințele ei la mine se lăsau cu frustrări, eu nu mai îmi doream o evoluție și nu mai prezentam o ambiție în viața profesională. Am avut multe proiecte care nu s-au concretizat. Ea, în schimb, a evoluat senzațional și în MLM, iată acum în PR. Și, oarecum, a smițit că mă lasă în urmă, cred. Asta e percepția mea. Fiind artist și fiind, oarecum, răsfățat de soartă, mi-am format un principiu de viață: decât să fac eforturi să muncesc pentru 1.000 de euro în plus pe lună, mai bine nu o cheltui. Probabil că ea s-a simțit îngrădită de limitele pe care le-am fixat eu în viață.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel