Carmen Harra aruncă bomba în divorțul soților Maxer: „Ea este cea care a greșit. Tentația la care a fost...”

Data publicării:
Carmen Harra, Deea și Dinu Maxer/ captură video Youtube WowNews, Instagram, colaj Spectacola
Descriere foto: Carmen Harra, Deea și Dinu Maxer/ captură video Youtube WowNews, Instagram, colaj Spectacola

Carmen Harra a făcut câteva previziuni despre despărțirea momentului dintre Dinu și Deea Maxer.

După ce Deea și Dinu Maxer și-au anunțat divorțul, ba mai mult, cei doi și-au făcut publice și noile relații în care sunt deja implicați, Dinu Maxer despărțindu-se de noua iubită, Carmen Harra scoate la iveală detalii neștiute din cuplul celor doi. Problemele pentru ei ar fi apărut cu mai mult timp în urmă decât aceștia ar fi dat de înțeles, iar artista s-ar fi aflat o perioadă într-un triunghi amoros, spune clarvăzătoarea. 

„I-am văzut de curând în America și când m-am uitat la Deea, am avut sentimentul că ea este într-o altă relație, deși părea totul perfect, se țineau de mână.

Mi-am dat seama și cu cine este, asta se întâmpla acum 1 an și jumătate în urmă. Nimeni nu știe cu cine este ea, dar eu mi-am dat seama imediat, dar nu vreau să fac asta publică, nu vreau să o trădez. Este într-o relație în care ea se simte prinsă, bărbatul nu este român și este extraordinar de puternic, are foarte mulți bani, chestia asta a atras-o pe ea foarte mult. Acest bărbat i-a deschis un nou drum.", a declarat Carmen Harra, potrivit wowbiz.

VEZI și: Deea Maxer este într-o nouă relație! Artista a confirmat tot: „Da, este iubitul meu”. Cum arată bărbatul misterios

„În relația asta ea este cea care a greșit”

Carmen Harra spune astfel că nu a fost deloc surprinsă de divorțul dintre cei doi, așa cum au fost toți fanii cuplului, pentru că aceștia, în special Deea, își doreau altceva. Mai mult, clarvăzătoarea spune că artista a fost cea care și-ar fi dorit divorțul, întrucât tentația de a avea un alt bărbat a fost prea mare. 

„În codul vieții lui Dinu există două divorțuri, deci acest divorț nu m-a mirat deloc. Au mai avut un moment de scârțâială, dar nu a știut nimeni, au bravat-o foarte bine. El va încerca să rămână cu persoana asta tânără, ea însă nu știu ce șansă are să ajungă într-adevăr unde vrea ea. Ea are o țintă, este o femeie foarte ambițioasă și independentă. În relația asta ea este cea care a greșit. Tentația la care a fost ea pusă de acea persoană pe care a cunoscut-o a fost uriașă. Copiii sunt cei mai afectați în această ecuație.", a mai mărturisit Carmen Harra, la WOWnews.

Citește și: Dinu Maxer confirmă despărțirea de noua iubită: „Eu nu pot să accept ca femeia de lângă mine...”

Dinu Maxer: „Eu am tras mai mult de căsnicia asta”

Dinu și Deea Maxer au încercat să-și salveze căsnicia în repetate rânduri, spunea recent artistul, însă nu au reușit deloc să ajungă la un punct comun. Totuși, bărbatul recunoaște, asemenea spuselor clarvăzătoarei, că el este cel care a tras cel mai mult ca căsnicia să nu se destrame, dar și cel care a avut mai mult de suferit. 

„Am încercat amândoi, nu doar eu! A fost o luptă pe care ne-am asumat-o amândoi, cu argumente, am tot încercat să ne înțelegem unul pe celălalt.

Trebuie să recunosc că eu am tras mai mult de căsnicia asta, sau, mai bine zis, eu am acceptat mai greu despărțirea. Pentru mine a fost mai greu să accept că ne apropiam inevitabil de divorț. De aici și lupta mea mai mare și chiar durerea mai mare.”, a declarat Dinu Maxer pentru sursa click.

VEZI și: Dinu Maxer, ajuns în pragul disperării. Pierde bani după divorțul de Deea: „Au început să anuleze contractele”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel