Dinu Maxer, primul bărbat din viața Nicoletei Luciu: „A fost foarte important pentru mine”. Cei doi ajungeau constant la violențe verbale

Data publicării:
Nicoleta Luciu și Dinu Maxer, sursa foto Instagram/colaj Spectacola
Descriere foto: Nicoleta Luciu și Dinu Maxer, sursa foto Instagram/colaj Spectacola

Dinu Maxer a făcut o serie de declarații explozive din perioada relației cu Nicoleta Luciu.

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au avut o relație extrem de longevivă și frumoasă, care s-a întins pe o durată de 8 ani de zile. Cei doi formau unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc, motiv pentru care despărțirea a venit ca un șoc pentru toți cei care le admirau iubirea perfectă. Chiar dacă la vremea aceea, au fost extrem de discreți cu privire la acest subiect, acum, artistul a scos la iveală mai multe detalii din povestea de dragoste pe care a trăit-o atunci alături de brunetă.

„Am fost foarte gelos în relația cu Nicoleta. Venea din faptul că nu mă asculta niciodată, noi la început ne-am despărțit de câteva ori. Îmi declanșa tot felul de gelozii, iar treptat, în 2001 ne-am mutat împreună singuri, într-un apartament, nu garsonieră, cum se scria, am suportat și umilința asta. Dacă aveam 5 lei, spune asta, nu spune că n-am niciun ban în buzunar.”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul emisiunii În Oglindă.

Citește și: Dinu Maxer, dezvăluiri neașteptate la un an de la divorțul de Deea: „În momentul în care am semnat actul, a fost o ușurare teribilă”

De la ce porneau certurile dintre cei doi

Cât despre motivele care îi duceau în pragul certurilor, Dinu Maxer spune că erau, de regulă, alimentate de anumite gelozii, dar și de alte lucruri mărunte și destul de nesemnificative. Astfel, artistul și-a dat seama că relația trebuie să se încheie și că nu merge pe drumul cel bun.

„A fost o relație frumoasă. După ce ne-am mutat împreună, am simțit și eu altceva, că ne-am consolidat. Au fost violențe verbale, e normal, cine nu se ceartă? Ne certam din gelozie și tot felul de lucruri, chestii minore. Am ajuns să cred că o relație se termină când se încheie din chestiuni minore.”, a continuat el.

Te-ar putea interesa și: Survivor All Stars: Logodnica lui Jador, avertizată de faimoși cu privire la artist. Scandal mare: Nu suntem aici să vă băgați voi în viața mea personală!

Dinu Maxer, primul bărbat din viața Nicoletei Luciu

Seria dezvăluirilor au continuat, iar Dinu Maxer a dezvăluit faptul că el a fost primul bărbat din viața Nicoletei Luciu, lucru care a contat extrem de mult, în momentul în care au decis să formeze o relație, spune el.

„Nu am vrut niciodată să-i închei cariera. Eu am susținut-o, am motivat-o să pozeze nud, eu am fost lângă ea, chiar dacă pare ciudat ca un bărbat gelos să-și încurajeze femeia să facă asta. Noi voiam să ajungem din pătura a doua, în pătura de sus. Ea și-a dorit foarte mult, pentru ea showbiz-ul, ca și pentru mine, însemna mult.

Pe mine m-a cucerit fizic, după care am văzut că e un om foarte loial, pentru ea am fost primul bărbat, a fost foarte important asta pentru mine. Nu știu de ce, poți să o pui poate pe seama mândriei.”, mai spune Dinu Maxer. 

Citește și: Armin Nicoară i-a făcut avansuri unei concurente la plecarea spre Insula de 1 milion: „Am primit ultimatum de la Claudia”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel