Survivor All Stars: Logodnica lui Jador, avertizată de faimoși cu privire la artist. Scandal mare: Nu suntem aici să vă băgați voi în viața mea personală!

Data publicării:
Oana Ciocan și Jador/ captură video VOYO
Descriere foto: Oana Ciocan și Jador/ captură video VOYO

Oana Ciocan, logodnica lui Jador, a fost avertizată de faimoși cu privire la artist. Aceștia au sfătuit-o să aibă grijă, ceea ce a deranjat-o pe războinică.  

Oana  Ciocan, logodnica lui Jador, a fost deranjată de un sfat pe care l-a primit de la Ștefania Stănilă (Ștefi), fostă gimnastă care face parte din echipa Faimoșilor. 

„Eram pe traseu, mergeam să susțin un coleg sau o colegă, nu mai țin minte exact pentru că m-a bulversat destul de mult întâmplarea. Lângă noi erau și TJ, Duli și Ștefi de la Faimoși. La un moment dat, Ștefi s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă sunt bine. Și ea mi-a spus ceva de genul că să am grijă pentru că ei mă plac pe mine și consideră că sunt un om bun și că să am grijă de viitorul meu.”, a spus Oana Ciocan.

Cu toate că nu a fost mulțumită de sfatul pe care l-a primit, Oana consideră că intenția Ștefaniei nu a fost una rea, având o părere bună despre fosta gimnastă. 

„Ștefania este o fată bună, cel puțin impresia asta o am eu despre ea, că este o fată bună, cu un suflet bun. Intenția ei nu a fost una rea. Eu cred că, pur și simplu, ea văzându-mă pe mine din exterior, are o părere despre mine, cum și eu am despre ea.”, a mai spus Oana. 

 

1. -imagine fara descriere- (oana-ciocan_88066000.jpg)

Oana Ciocan, captură video Survivor / Voyo 

 

„Eu știu cel mai bine ce am acasă"

Colegii din echipa Războinicilor sunt alături de Oana și o susțin. Ei, de asemenea, consideră că nu este potrivit să oferi sfaturi cuiva pe care nu îl cunoști. 

„Eu știu cel mai bine ce am acasă. Omul despre care ei au o părere și omul în care ei au dat toți este jumătatea mea. Este omul cu care eu o să trăiesc o viață. Pentru ei poate să fie cel mai groaznic om, pentru ei poate să fie oricum vor ei. Omul ăla pentru mine, nu are defecte.", a spus logodnica lui Jador. 

„Sfaturile astea se dau în niște condiții. Dai un sfat pentru o echipă, dai un sfat de la prieten la prieten, dar când noi nu ne cunoaștem atât de bine, tu nu trebuie să dai sfaturi”, a spus un coleg.

„E foarte amuzant că e pentru prima dată în viață când am încredere. Știi când ești legat la ochi, dar tu știi ce se întâmplă în fața ta. Așa sunt eu acum.

Ei ce au zis: „Băi fata asta e la locui ei, cum ar putea să se înțeleagă bine cu el." Dar nu este treaba lor, nu este viața lor. Eu îl știu cel mai bine. Nu ai cum să vii tu la mine și să-mi spui: „Știi, trebuie să ai grijă că e viitorul tău." Tocmai, e viitorul meu, eu aleg.”, a spus Oana. 

„Eu dacă mă îndrăgostesc, persoana aia pentru mine e totul. Și vine cineva și îmi spune: „Vezi că nu prea e ceea ce pare.” Vezi că nu prea mă interesează ce zici tu.”, a spus Alex Delea.

„Bunul simț te face să zici: „Ok, spune-mi. Mulțumesc, dar eu știu”. Până la urmă nimeni nu iubește în locul tău, nimeni nu suferă în locul tău.", a mai spus tânăra. 

 

„Nu suntem aici să vă băgați voi în viața mea personală"

„Nu sunteți familia mea, nu sunteți echipa mea, nu mă cunoașteți suficient și nu aveți cum să vă băgați în relația mea niciodată. Suntem la Survivor! Hai să ne vedem de jocuri, hai să ne vedem de trasee, de câștig, hai să ne vedem de lupta asta că suntem la All Stars. Nu suntem aici să vă băgați voi în viața mea personală.”, a spus Oana  Ciocan la Survivor All Stars. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Elena Aurel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel