Dinu Maxer, dezvăluiri neașteptate la un an de la divorțul de Deea: „În momentul în care am semnat actul, a fost o ușurare teribilă”

Data publicării:
Captură video: YouTube/theXclusive
Descriere foto: Captură video: YouTube/theXclusive

Dinu Maxer a fost invitat la emisiunea „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, unde a făcut dezvăluiri neașteptate la un an de la divorțul de Deea.

Dinu și Deea Maxer au format unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au fost împreună timp de 18 ani, însă relația lor a ajuns la final, iar după 14 ani de mariaj au luat-o pe drumuri separate. Invitat în emisiunea „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Dinu Maxer și-a deschis sufletul și a vorbit, la un an de la divorț, despre separarea de fosta soția.

Dinu Maxer, dezvăluiri neașteptate la un an de la divorțul de Deea

Fostul soț al Deei Maxer a recunoscut că semnarea actului de divorț a fost o ușurare pentru el. Acesta a mărturisit că a fost necesar să înțeleagă și să accepte motivele, cauzele și efectele care au dus la sfârșitul relației. El a căutat ajutorul a doi psihologi pentru a înțelege mai bine situația și odată cu trecerea timpului reușit să treacă peste această perioadă dificilă. Despre despărțirea lor, Dinu Maxer a spus că nu consideră pe nimeni vinovat și a precizat că nu are niciun fel de resentimente față de fosta sa soție.

„În momentul în care am semnat actul de divorț, trebuie să recunosc că a fost o ușurare teribilă. Am înțeles, am acceptat, am trecut mai departe. A trebuit să înțeleg. Sunt un om foarte logic și a trebuit să înțeleg motivele, cauzele și efectele care s-au produs în timp. De aceea, am vorbit cu doi psihologi și în momentul în care am înțeles situația și ceea ce s-a întâmplat, mi-a fost foarte ușor să accept și atunci am trecut mai departe.

Nu a fost nimeni vinovat. A fost o normalitate nefirească, ca să fac o metaforă. Psihologii spun că o iubire se termină după 5 ani. La noi s-a terminat după 18, deci am fost puternici, am fost tari. Important este că în momentul acesta zâmbesc. Nu am niciun fel de resentimente de fosta soția. Acum sunt împăcat și fericit”, a mărturisit Dinu Maxer, emisiunea „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Te-ar putea interesa și: Sanda Ladoși a vrut să divorțeze de Ștefan Tache: „M-am gândit de mai multe ori”. Ce a făcut-o pe celebra artistă să ia această decizie

„Diferența de vârstă nu a contat atunci, cât a contat faptul că era minoră”

Dinu Maxer a mărturisit că Deea era minoră în momentul în care s-au cunoscut, între ei fiind o diferență de 16 ani. Pe atunci, ea avea doar 15 ani, iar Dinu Maxer 31. Din această cauză, cei doi au fost nevoiți să-și țină relația departe de ochii lumii, pentru a nu fi judecați. Mai mult, nici familia fostei sale soții nu a știut despre relația celor doi.

„Diferența de vârstă nu a contat atunci, cât a contat faptul că era minoră. Evident, mi-a fost teamă atunci, și nu neapărat că s-ar duce ea să mă acuze, fiindcă eu sunt un bărbat care respectă femeia, așa am fost educat și așa sunt. În perioada aia m-am documentat asupra lucrurilor care s-au întâmplat în America, în Franța, în Anglia cu artiști cunoscuți, care odată ce s-au cuplat cu minore au fost efectiv puși la zid. Și atunci am luat hotărârea să avem o relație până face ea 16 ani, o relație ascunsă de ochii lumii.

Familia ei nu a știut mult timp, ei au presupus, au bănuit, dar nu au știut. La o discuție s-a aflat abia, nu mai știut, la un an și ceva de când aveam o relație. Eu nu regret nimic. Eu nu regret nici că am fost și nici că s-a încheiat. Pentru mine este o mare liniște lucrul ăsta, chiar o împlinire. Eu dacă m-aș întoarce aș retrăi aceleași lucruri. (...) Pur și simplu nu m-am gândit niciodată că nu o să mai fim împreună, a fost o chestie... m-am fixat pe lucrul ăsta și am mers înainte. Nu mă mai interesează acum. Mi-a plăcut vorba unuia dintre psihologi, care a spus că rata de divorț este destul de mare, încât nu mai este o anormalitate să divorțezi, e oarecum firesc”, a mai spus fostul soț al Deei Maxer, în emisiunea „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel