Armin Nicoară i-a făcut avansuri unei concurente la plecarea spre Insula de 1 milion: „Am primit ultimatum de la Claudia”

Data publicării:

Armin Nicoară a făcut mai multe declarații, înainte de a se îmbarca în aventura vieții sale.

Insula de 1 milion este cel mai nou reality show de la Kanal D, care va începe curând și pe micile ecrane. Cei 50 de concurenții au plecat recent în Republica Dominicană, acolo unde își vor petrece următoarea perioadă de timp și vor lupta pentru premiul cel mare pus în joc. Printre persoanele găsite la aeroport și pregătite să se îmbrace în aventura vieții lor s-a aflat și Armin Nicoară, care a făcut câteva declarații cu privire la cuvintele pe care i le-a spus Claudia Puican, soția sa, înainte să plece de acasă. 

„Am primit ultimatum de la Claudia. Mi-a spus că dacă nu mă întorc acasă mai repede, va pleca de acasă, se desparte de mine. Mi-am dorit foarte mult să ajung la emisiunea asta, dar asta este situația. Nu avem ce face”, a spus Armin Nicoară pentru „Secretele Insulei de 1 milion”.

Citește și: Survivor All Stars: Logodnica lui Jador, avertizată de faimoși cu privire la artist. Scandal mare: Nu suntem aici să vă băgați voi în viața mea personală!

Armin Nicoară, dialog cu Sindy

Armin s-a integrat extrem de repede în grupul concurenților, ba chiar și-a făcut și o favorită. Acesta „a pus ochii” pe Sindy, o șatenă frumoasă, căreia i-a spus chiar că este numărul unu, în ochii săi.

Armin Nicoară: „Sindy e primul loc pentru mine. (...) E bine, e bine? Vei fi alături de mine?'

Sindy: Nu știu, Armin, vedem dacă o să meriți.

Armin Nicoară: Nu pot să cred așa ceva. Ia-mă în brațe, te rog. Haide, măi, ia-mă în brațe, nu-ți fie rușine. Ea mi-a spus că ține la mine. Voi fi alături de tine.”, a fost discuția dintre cei doi.

Te-ar putea interesa și: Cum arată meniul Ilincăi Vandici dintr-o zi: „Prânzul neapărat trebuie să conțină asta”. Așa se menține în formă, la 37 de ani

Ce spunea Claudia Puican, despre infidelitățile bărbatului

Claudia Puican și Armin Nicoară au intrat constant în ochii fanilor, după ce saxofonistul a făcut deseori fel de fel de declarații controversate în mediul online, cu privire diferite femei, altele decât cea cu care și-a împărțit jurămintele de iubire. Cu toate acestea, partenera sa de viață nu a luat niciodată în serios aceste lucruri, întrucât este convinsă de faptul că acesta este atras 100% doar de ea.

„El m-a enervat în primii ani că tot făcea drumuri pe la tot felul de colaborări și i-am zis că nu știe cum e să aibă o relație. Mai cocheta și cu alte fete, era la nivel de discuție. El tot timpul îmi spune că sunt prima femeie de care îi place, are niște fixuri de ochi, de piele, de buze.

Și acum mai am bătăi de cap câteodată cu el, îi zic „când vrei să faci copil”. El este mai copil, la mine e sentimentul că vreau să fiu mamă.”,  a declarat Claudia Puican, în cadrul emisiunii „După faptă și răsplată cu Cristina Șișcanu.

VEZI și: Schimb tăios de replici între Duli și Zanni la Survivor All Stars: Se lingușesc foarte mult pe lângă el / Nu respectăm părerea ei, o ignorăm



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel