Dinu Maxer confirmă despărțirea de noua iubită: „Eu nu pot să accept ca femeia de lângă mine...”

Data publicării:
Sursa foto: Dinu Maxer, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dinu Maxer, instagram

Dinu Maxer este din nou singur, după ce s-a despărțit de Ada. 

Dacă ieri erau doar zvonuri, Dinu Maxer a confirmat despărțirea de noua sa iubită, Ada. Cei doi au luat această decizie sâmbătă, când de comun acord au considerat că este mai bine să meargă pe drumuri separate. Principala cauză este din cauza faptului că femeia nu a acceptat presiunea mediatică care s-a pus asupra ei, dar nici avalanșa comentariilor negative care s-au scris peste tot și care sunt false, spune artistul.

"Oamenii, când intră din exterior în lumea noastră și ajung prima știre într-o zi, sunt copleșiți.

Nu neapărat de știre și de titlurile care se pun și de cuvintele scoase din context, ci de comentariile care vin. Așadar, prea mult a fost pentru ea. Deea și Ada s-au cunoscut înaintea divorțului, fals. Comentariile sunt sute. Ea a citit și comentariile, a început să răspundă, a fost foarte dezamăgită, afectată. Este greu. Despre ea au apărut mai multe știri false. S-a spus despre ea că a fost căsătorită, nu a fost căsătorită. A fost implicat și fostul ei prieten în acest circ mediatic. De ce?! Ce rost? cu multe date despre el, nu avea niciun sens. Acest lucru a afectat-o și pe ea, cât și pe el. Lucrurile astea au afectat-o, a afectat relația dintre noi.", a spus Dinu Maxer, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

VEZI și: Dinu Maxer, ajuns în pragul disperării. Pierde bani după divorțul de Deea: „Au început să anuleze contractele”

Cei doi și-au dat seama că nu sunt compatibili

Comentariile negative nu au reprezentat singurul motiv pentru care aceștia și-au spus „adio”. Dinu Maxer spune că și-a dat seama că nu este deloc compatibil cu iubita sa în momentul în care a locuit trei zile cu ea de Paște. Femeia are anumite tabieturi peste care solistul nu poate trece.

„De Paște, copiii au fost la Deaa, iar noi am stat împreună și atunci ne-am dat seama că compatibilitatea nu este 100%. Așa ne-am retras amândoi, a fost o chestie reciprocă. Ea chiar nu vrea popularitate. Știu exact cu ce va apărea(n.r declarații). E o situație foarte ciudată, cineva a venit să sape în grădina mea, nu avea niciun sens, eu nu pot să mint. Ei îi plac copiii, s-a comportat foarte frumos cu ei. Vă dau un exemplu, eu nu pot să accept ca femeia de lângă mine să fumeze, mama m-a făcut să detest asta. Ada fuma, iar pentru mine este o mare piedică în a continua o relație”, a completat el.

Citește și: Dinu Maxer, sfătuit de mama sa să divorțeze: „Asta nu e căsnicie”. Motivul real al despărțirii, divulgat abia acum

Ce spune Ada despre despărțire

Și Ada a confirmat despărțirea de artist și pune cauza tot pe presiunea care a venit peste ea deodată din mediul online. Aceasta spune că nu poate trăi în o astfel de lume, când ești urmărit la orice pas, motiv pentru care a decis să pună punct unei relații de iubire.

"Vreau să spun că acest val mediatic care m-a copleșit, informații eronate, comentarii răutăcioase în care am fost acuzată că i-am fost amantă m-au făcut să iau această decizie. Am decis că nu pot să îmi asum această lume în care ești expus mereu, iar în urmă cu două zile am luat hotărârea să nu ne mai continuăm întâlnirile.", a declarat Ada pentru Spynews.ro.

Te-ar putea interesa și: Dinu Maxer, dezvăluiri neaşteptate din relaţia cu Nicoleta Luciu. De ce s-au despărțit, de fapt, cei doi: „Acesta este unul dintre motive”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel