Mădălin Ionescu, motivul pentru care regretă că a mers în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Nu părea deloc încântat că sunt eu invitat”

Data publicării:
Sursa foto: Mădălin Ionescu și Cătălin Măruță, captură TV/ La Măruță/ ProTV
Descriere foto: Sursa foto: Mădălin Ionescu și Cătălin Măruță, captură TV/ La Măruță/ ProTV

Mădălin Ionescu a dezvăluit motivul pentru care regretă că a acceptat invitația în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Recent, Mădălin Ionescu a fost invitat în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță, acolo unde a acceptat provocarea sosurilor iuți, însă întrebările l-au pus într-o postură incomodă. Prezentatorul TV nu s-a putut abține și a recunoscut public că regretă faptul că a acceptat invitația în emisiune. 

Mădălin Ionescu, motivul pentru care regretă că a mers în emisiunea lui Cătălin Măruță

Cristina Șișcanu l-a avut invitat în emisiunea pe care o moderează chiar pe soțul său, Mădălin Ionescu. La un moment dat, Cristina l-a întrebat pe soțul ei care a fost cel mai penibil moment din cariera sa. Atunci, prezentatorul a vorbit despre apariția sa în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

„Cel mai penibil moment din televiziune s-a întâmplat de curând și nu în calitate de prezentator, ci de invitat. S-a întâmplat să fiu invitat în mod straniu de cei de la emisiunea lui Cătălin Măruță, prima oară după foarte mulți ani și m-a chemat la o rubrică pe care nu știam mare lucru.

Eu nu am timp să mă uit la TV la ora aia. Nu știam cum își configurase Măruță emisiunea, rubrica cu sosuri iuți. M-am dus acolo. Eram destul de relaxat. Am vorbit cu Busu înainte de emisiune, iar Măruță era accidentat. Am făcut niște poante înainte. Nu mi s-a părut că le-a primit foarte bine. Nu părea deloc încântat că sunt eu invitat, ziceai că cineva m-a băgat cu forța acolo”, a mărturisit Mădălin Ionescu despre apariția din emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Măruță era nerăbdător, dădea tot timpul din picior”

Mădălin Ionescu a recunoscut că a fost pus într-o ipostază incomodă cu acele întrebări, însă i s-a părut foarte urâtă și atitudinea lui Cătălin Măruță față de el. 

„Era foarte pe repede înainte tot ce s-a întâmplat acolo. Direct cu întrebări, care n-au avut nicio legătură cu realitatea. Nu pot să spun că au fost niște întrebări idioate, dar nu aveam ce să răspund la ele. Nu erau întrebări conforme cu ceva ce se întâmplase în viața mea.Erau mai degrabă niște fabulații sau concepții ale celui care le-a făcut. Măruță era nerăbdător. Dădea tot timpul din picior, era crispat sau cel puțin așa mi s-a părut mie acel moment”, a declarat Mădălin Ionescu, pentru sursa menționată mai sus. 

Mădălin Ionescu și-a cerut scuze celor care l-au urmărit

Mădălin Ionescu susține că a fost cea mai proastă prestație a sa la televizor, motiv pentru care a ținut să-și ceară scuze tuturor celor care l-au privit, dar și lui Cătălin Măruță. 

„Mi-a picat nivelul intelectual foarte rău, e singura dată din viața mea. Nu știam ce vor ăștia de la mine, sosurile alea erau cumplit de iuți. Nu mi-au plăcut întrebările și așa că am dat niște răspunsuri tâmpite. Știam că Măruță vrea niște cărniță.

Și am dat răspunsuri tâmpite. A fost cea mai proastă prestație a mea la TV, drept pentru care vreau să le cer scuze celor care s-au uitat la acea emisiune, chiar și lui Cătălin”, a completat Mădălin Ionescu.

Citește și: Mădălin Ionescu, motivul pentru care a slăbit 12 kilograme. Cu ce probleme de sănătate se confruntă prezentatorul: „Dereglări absurde de ritm cardiac”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel