Cine e femeia care-l ceartă pe Cătălin Măruță, după fiecare emisie de pe Pro TV. Nu e vorba de Andra: „Îmi dă mesaje și în timpul emisiunii”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Măruță, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Măruță, Instagram

Cătălin Măruță a dezvăluit de la cine primește cele mai multe critici. 

Cătălin Măruță se află la cârma emisiunii de pe Pro TV de ani buni de zile, lucru care l-a făcut să fie unul dintre cei mai consacrați prezentatori TV din România. Cu toate acestea, chiar dacă cei mai mulți din domeniu îl privesc cu admirație și vor să-l ia drept exemplu, în viziunea unei femei, Măruță nu este prezentatorul ideal tot timpul. Mama acestuia este extrem de critică, dezvăluie el, ba chiar îi analizează cu atenție toate gesturile și comentariile pe care le face în timpul emisiei. Dacă ceva i se pare că nu e cum trebuie, femeia pune mâna imediat pe telefon și îi trimite fiului său mai multe sugestii.

“Mama îmi dă mesaje și în timpul emisiunii. Dacă mănânc la televizor, îmi spune așa: “Hai, măi mamă, iar mănânci?”. Dacă vorbesc prea tare: “Hai, măi, mamă, tu nu te auzi cum urli la televizor?”. Dacă am întrebat pe cineva, ceva, iar ei nu i se pare că este ce trebuie: “Hai, măi, mamă, cum să întrebi așa ceva?”. Am comunicare cu mama fără absolut nicio problemă și în timpul emisiunii, iar în pauza publicitară mă amuz foarte tare pentru că iau telefonul și văd mesajele de la ea. Cred că cele mai bune și sincere sfaturi vin întotdeauna de la părinți și trebuie să ții cont de ele.”, a declarat Cătălin Măruță, potrivit ego.

Citește și: Cătălin Măruță și Andra, marii absenți de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol: „ A fost foarte dureros”

Cătălin Măruță prezintă aceeași emisiune de 16 ani 

Cătălin Măruță este una dintre cele mai longevive persoane publice de la Pro TV, care a făcut față cu brio tuturor noilor schimbări și trenduri care au apărut, astfel încât, în cei 16 ani de zile, a reușit constant să-și țină aproape audiența. Mai mult, emisiunea i-a oferit, de-a lungul timpului, și foarte multe momente de neuitat, pe care acesta nu le va putea uita niciodată.

“Sunt 16 ani zi de zi, îmi este greu să aleg un moment anume. Pot să spun că în timpul emisiunii “La Măruță”, în cei 16 ani, au fost momente când am devenit tată de băiat, în ziua în care a apărut David pe lume eram la emisiune. Au fost momente când am devenit și tată de fată, când a apărut Eva, astfel că și în ziua respectivă eram la emisiune. Sunt multe momente care au legătură atât cu viața personală, cât și cu viața profesională, se îmbină. Nu aș putea să spun doar unul. Dacă m-ai pune să pun degetul pe un singur moment, nu aș știi să aleg doar unul.”, a continuat acesta.

VEZI și: „Am nevoie de mai multă atenție”. Andra, probleme în căsnicia cu Măruță: „Plâng, mă descarc. Sunt tensiuni”

Ce spune acesta despre o carieră în televiziune pentru fiica sa

Eva a reușit să cucerească pe toată lumea pe rețelele de socializare, prin caracterul puternic pe care-l are, prin momentele artistice pe care le realizează mereu, dar și prin replicile îndrăznețe pe care i le adresează adesea tatălui său. Chiar dacă mulți îi prevăd deja micuței o carieră strălucită în televiziune, Cătălin Măruță spune că e prea devreme pentru a fi vorba despre așa ceva.

“Eva este la dansuri acum, iubește să danseze. David este la fotbal. Amândoi au activități diferite. Probabil, când ajung acasă, vor să facem un TikTok. Cele mai multe idei de TikTok vin chiar de la ea. (n.r. de la Eva) Nu, cred că este prea devreme. (n.r. ca Eva să aibă emisiune). Cred că trebuie să meargă la școală, să se bucure de copilărie. În weekend, când vrea să filmeze, să facă TikTok-uri sau dimineața când plecăm la școală putem să ne distrăm cu treaba aceasta. Dar cred că este prea mică să aibă emisiune, e mai bine să meargă la școală, să se distreze acolo.”, a mai spus Cătălin Măruță, pentru sursa citată.

Citește și: „Despărțirea este grea”. Cine e femeia după care a suferit Cătălin Măruță și cum l-a ajutat să o cunoască pe Andra



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel