Dinu Maxer, dezvăluiri neaşteptate din relaţia cu Nicoleta Luciu. De ce s-au despărțit, de fapt, cei doi: „Acesta este unul dintre motive”

Data publicării:
Nicoleta Luciu și Dinu Maxer, sursa foto Instagram/colaj Spectacola
Descriere foto: Nicoleta Luciu și Dinu Maxer, sursa foto Instagram/colaj Spectacola

Dinu Maxer a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Nicoleta Luciu, la doar câteva săptămâni de divorțul de Deea.

După divorțul de Deea, extrem de multe detalii din viața amoroasă a lui Dinu Maxer încep să iasă la iveală. Acesta a divorțat de mama copiilor săi acum câteva săptămâni, după o relație fericită de 17 ani, însă înainte de a o întâlni pe Deea, artistul avea planuri mari alături de o vedetă de la noi din țară. El și Nicoleta Luciu au avut o relație de 8 ani, care s-a terminat însă în 2005. Nimeni nu știa însă pe atunci care este adevăratul motiv ce a dus la ruptura dintre cei doi, iar acum Dinu Maxer s-a decis să spună lucrurilor pe nume. 

„Eu nu am vrut să mă căsătoresc. Am și spus-o public. Acesta este probabil și unul dintre motivele pentru care relația cu Nicoleta Luciu s-a încheiat și că n-am vrut să fac copii. Deci, într-adevăr, Deea a fost ceva unic pentru mine în viață. M-a determinat să îmi doresc și căsătoria cu ea, și să am copii cu ea, iar lucrul acesta ține într-adevăr și de maturizarea mea, de momentul în care au venit lucrurile, nu au fost forțate.

Au fost niște condiții care au fost prielnice să spun așa, fiindcă eu am avut o copilărie umbrită de un divorț foarte tumultuos al părinților mei.

Și din cauza asta, plus că eu mi-am pierdut și un frate, care a murit într-un accident de tramvai, am tras așa niște concluzii și am zis că nu vreau. Probabil traumele acelea psihice s-au diminuat și atunci a apărut Deea, care a venit într-un moment senin al vieții mele și s-au legat lucrurile”, a mărturisit Dinu Maxer la WOWnews.

Te-ar putea interesa și: Dinu Maxer, gânduri de căsătorie, la doar o lună de la divorț: „Uită-te doar la zâmbetul de pe fața mea!”

Ce spune Nicoleta Luciu, despre relația cu Dinu Maxer

Nu doar Dinu Maxer și-a amintit recent de relația cu Nicoleta Luciu, ci și vedeta, care spunea recent faptul că artistul era extrem de gelos, dând de înțeles că și acesta ar fi fost unul dintre motivele care ar fi produs despărțirea.

„Când eram cu Maxer, el era foarte gelos. Nu conta ce făceam sau ce aș fi putut face, el era gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță care mă făcea și pe mine să mă simt geloasă.Dar atunci nu știam. Toate femeile din familia mea au rămas cu bărbații lor, indiferent de ce le-au făcut. Așa credeam și eu că trebuie să fie. Eram cu Maxer și trebuia să rămân toată viața cu el”, a declarat Nicoleta, la vremea respectivă pentru TABU .

VEZI și: Deea Maxer este și ea implicată într-o nouă relație? Declarațiile care au dat-o de gol: „În suflet ești tu, liniște și mângâiere”

Dinu Maxer este într-o nouă relație, după divorț

Timpul a trecut însă, iar Dinu Maxer este din nou fericit, chiar dacă au trecut doar câteva săptămâni de când s-a pronunțat oficial divorțul de Deea. Acesta radiază la brațul unei domnișoare superbe, cu care spune că își dorește să formeze o relație oficială.

''Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție.

Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evalua în sensul bun atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul. 

''Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică. O luăm treptat că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumate și este mai greu.'', a mărturisit Dinu Maxer, în exclusivitate la Antena Stars.

Citește și: Adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Elena Merișoreanu rupe tăcerea: „Deea mi-a zis așa”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel