Diferența uriașă de vârstă dintre Mihai Albu și iubita sa. Cum s-au cunoscut cei doi: „M-a acaparat cu totul de nu am mai avut scăpare”

Data publicării:
Elena, Mihai Albu, captură video Youtube, Catalin Maruta
Descriere foto: Elena, Mihai Albu, captură video Youtube, Catalin Maruta

Mihai Albu și iubita sa, Elena, au dezvăluit informații neștiute de la începutul relației lor.

Mihai Albu și-a găsi în sfârșit fericirea, după divorțul de Iulia Albu. El și Elena, medic chirurg cardiac, formează o relație de aproximativ un an de zile, iar femeia i-a fost alături până acum în diferite clipe grele, precum ar fi moartea mamei sale, dar și diagnosticul dificil pe care acesta l-a primit acum, cel de cancer. Astfel, puțini sunt cei care știu cum s-au cunoscut aceștia, femeia fiind cea care a scos la iveală întreaga poveste.

„Nu ne-am cunoscut la bal, ci direct la spital. Prima noastră întâlnire a fost la spital, unde a venit cu doamna Albu, eu oferindu-mă voluntar să fac un demers umanitar. Nu avea un partener care să-l ajute să o ducă pe doamna Albu la spital, făcuse o entorsă la gleznă. Noi două săptămâni am vorbit pe telefon, dar nu ca să ne cunoaștem, ci despre tratamentul mamei. Ei nu mi-am dat seama că putem avea o relație.”, a declarat Elena, iubita lui Mihai Albu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

„Era blândă, era interesată de viața mea. Contează asta.”, a completat bărbatul.

„Eu am venit să-l ajut, m-am dus acasă să-l ajut, plus că nu se mai termina, nu știam cum să rup ușa. Dar m-a acaparat cu totul de nu am mai avut scăpare.”, a mai spus și Mihai Albu. 

Citește și: Mihai Albu a aflat că are cancer chiar de la iubita sa: „Am plâns și încă mai fac asta”. A primit vestea în ziua în care murise fratele său

Cum se înțeleg cei doi

Astfel, în timp ce Mihai Albu se confrunta cu diferite probleme atunci când femeia l-a cunoscut, aceasta a devenit imediat „stâlpul” său, după cum povestește chiar ea, susținându-l la orice pas și ridicându-i moralul ori de câte ori a fost nevoie.

„Gătește foarte bine, nu mint, de toate. Și pârjoale, sarmale, de toate. Admir blândețea la ea, implicarea.”, a continuat Mihai Albu.

„Sunt dintr-o bucată, acasă sunt mereu războinica, nu am avut încotro. El are boli închipuite, mai face și atacuri de panică, suna des la 112, dar de când am intrat eu în viața lui s-au mai rărit.”, mai spune Elena.  

„Acum sunt foarte optimist, pentru că am trecut prin această operație. Eu am speranță, peste două săptămâni voi mai face un set de analize, care îmi vor spune clar ce am de făcut, eu sper să scap de tratamentul oncologic. Am avut o panică chiar înaintea operației, am scos toate actele să le pun în ordine.”, mai spune el.

Citește și: Andreea Esca, educație strictă pentru copiii săi: „A da milităria jos din pod funcționează în continuare. Limitele sunt foarte importante”

Diferența de vârstă dintre aceștia

Astfel, chiar dacă între aceștia este o diferență de 20 de ani, partenera de viață a lui Mihai Albu spune că acest lucru nu intervine în niciun fel în modul în care cei doi se înțeleg și nu le influențează povestea de dragoste. Aceasta își admiră extrem de mult partenerul și își dorește să facă orice ca pentru el să fie bine.

„Am plâns și încă mai fac asta, dar nu recunosc asta (n.r. din cauza diagnosticului de cancer). Am un partener superb și am intrat în relație fără să știu cine a fost Mihai Albu. Între noi e diferență de fix 20 de ani. Povestindu-mi cine este el de fapt, mi-am dat seama că este va un element de patrimoniu, pe care trebuie să-l rezerv. ”, mai spune Elena.

Citește și: Andreea Tonciu: „Soțul meu face doar bani, nu duce gunoiul, nu strânge masa, absolut nimic.” Cum arată o zi din viața brunetei

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel