Mihai Albu a aflat că are cancer chiar de la iubita sa: „Am plâns și încă mai fac asta”. A primit vestea în ziua în care murise fratele său

Data publicării:
Elena, Mihai Albu, captură video Youtube, Catalin Maruta
Descriere foto: Elena, Mihai Albu, captură video Youtube, Catalin Maruta

Mihai Albu și iubita sa, Elena, au venit pentru prima dată împreună în platoul unei emisiuni TV.

Mihai Albu a primit un diagnostic neașteptat din partea medicilor, care, în urma unor controale de rutină, a aflat că are cancer. Acest lucru a fost cu atât mai greu cu cât propriul său frate murise în ziua respectivă și care, la rândul său, se confruntase cu această boală nemiloasă. Astfel, invitat în platoul unei emisiuni pentru prima dată cu iubita sa, femeia, medic la bază, a povestit cum ea a fost prima cea care a aflat vestea și cea care a fost nevoită să i-o spună și partenerului de viață.

„A fost o perioadă de așteptare de două săptămâni, o perioadă grea de așteptare. Eu am citit prima rezultatul, iar el aștepta lângă mine să-i dau un răspuns. Știam că-i vorba de cancer și că urmează o călătorie imprevizibilă, cu deznodământ pe care nu poți să-l anticipezi.”, a spus iubita lui Mihai Albu în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

„Primul lucru e genetic, fratele meu a avut. Exact când am aflat eu de asta, fratele meu a decedat, iar cu 5 luni în urmă mama. Fratele meu era sub tratament. Știam că el se tratează, dar nu acesta a fost motivul pentru care a murit, a făcut infarct.”, a completat și designerul.

Te-ar putea interesa și: Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Cum a fost operația

Nici operația nu a fost una deloc simplă, povestesc cei doi. Mai mult, Mihai Albu a fost nevoit să-și asume și niște riscuri, în momentul în care și-a dorit să meargă mai departe pe acest drum, riscuri pe care iubita sa i le-a adus în atenție încă de la început. Aceasta spune că i-a fost alături designerului neîncetat și l-a sprijinit nu doar fizic, cât și mental.

„A fost o operație foarte grea, îți scoate un organ.”, mai spune acesta.

„Este pentru mine o intervenție mutilantă, îți scoate un organ care contează, nu e vital. Operația în sine vine și cu o serie de dezavantaje pe care le poți avea sau nu în timp. Însă ne-am asumat tot ce presupune această intervenție, eu l-am consiliat pe parcursul acestui proces.”, a completat femeia.

Citește și: De ce Catinca Roman nu s-a căsătorit niciodată până la vârsta de 56 de ani: „Am stat mult și m-am gândit la chestia asta”

„Am plâns și încă mai fac asta”

Cât timp a stat în spital după operația suferită, iubita acestuia spune că a stat permanent cu el și a suferit extrem de mult, chiar dacă nu și-a dorit să-i arate și lui aceste lucruri. De asemenea, femeia recunoaște faptul că la începutul relației sale nu știa cu cine are de-a face și ce personalitate este Mihai Albu în România.

„Am plâns și încă mai fac asta, dar nu recunosc asta. Am un partener superb și am intrat în relație fără să știu cine a fost Mihai Albu. Între noi e diferență de fix 20 de ani. Povestindu-mi cine este el de fapt, mi-am dat seama că este va un element de patrimoniu, pe care trebuie să-l rezerv. ”, mai spune ea.

VEZI și: Fetițele Danei Roba, supuse unui șoc imens. S-a demonstrat că au fost martore la incidentul cumplit: „Au văzut cum tatăl lor mă lovește”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel