Andreea Tonciu: „Soțul meu face doar bani, nu duce gunoiul, nu strânge masa, absolut nimic.” Cum arată o zi din viața brunetei

Data publicării:
Andreea Tonciu, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Andreea Tonciu, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Andreea Tonciu a dezvăluit cum arată o zi din viața ei.

Andreea Tonciu a fost întotdeauna extrem de asumată și de transparentă cu viața sa personală, acesta fiind și principalul motiv pentru care aceasta este îndrăgită și apreciată de multe persoane. În acest context, aceasta a recunoscut mereu fără pic de transparență faptul că ea se ocupă de atribuțiile principale în casă, întrucât soțul său este cel care se ocupă de situația financiară. În acest sens, responsabilitățile în căsnicia celor doi sunt perfect împărțite, spune bruneta, care mărturisește că nu își împovărează soțul cu niciun fel de activitate casnică.

„Soțul meu face doar bani, nu face nimic în casă. Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face curat, absolut nimic. I se strânge masa, i se pune masa. Da, eu sunt ok, dar ce, mi-am luat sclav, să strângă? Nu. E babysiter să stea cu copilul? Eu stau cu copilul, pentru că nu am loc de muncă, sunt casnică. Eu singură fac cumpărăturile, gândește-te că fac totul singură de la tot ce înseamnă în casă, nu merge soțul cu mine nicăieri.”, a declarat Andreea Tonciu, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Citește și: Câștigătorul Survivor All Stars în viziunea Andreei Tonciu: „Eu mizez pe...” / video

Cum arată o zi din viața Andreei Tonciu

Astfel, o zi din viața Andreei Tonciu este una plină și, cel mai probabil, ușor diferită față de cum și-ar fi imaginat cineva. Chiar și Bursucu a fost total surprins să audă programul vedetei.

„Mă trezesc la ora 7:00, pentru că la 8:30 intră Rebi la școală, o duc, mă întorc, îmi beau cafeaua cu vecina mea la vreo 10:00-11:00, ca să-l las pe soț să mai doarmă, ca să nu fac gălăgie în casă. După urc, îi fac soțului de mâncare dacă vrea, apoi strâng prin casă, soțul meu se trezește prima dată la 7:30, după care stă în pat până la 10:00-11:00. El apoi pleacă, eu rămân, dacă am mâncare, nu fac și atunci stau relaxată și mă uit la televizor, dacă nu, fac mâncare, mă mai duc la cumpărături. La 16:00 trebuie să-mi iau copilul de la școală. Dacă are vrei activitate o duc, dacă nu, vine acasă, îi dau de mâncare și ieșim afară, dacă vremea e frumoasă.”, a continuat bruneta.

„Nu-mi imaginam că viața ta e așa. Îmi imaginam că Andrea Tonciu se trezește dimineața ca o divă, la unghii, la masaje toată ziua, că ai oameni care fac cumpărăturile, cineva care să facă mâncare.”, a fost reacția lui Bursucu.

„Recunosc, am un băiat care mă ajută, și am și o doamnă la curățenie, dar vine o dată pe săptămână, în rest mențin eu. De asta mă iubește soțul meu și de aia nu mă înșeală.”, a mai spus vedeta.

Citește și: Andreea Tonciu, moment penibil la cumpărături: „M-am simțit ca ultimul om. Nu aveam bani pe cardul soțului” / video

„Nu sunt tot timpul divă”

Chiar dacă atunci când are apariții publice, Andreea Tonciu este mereu aranjată și cu un look perfect, bruneta spune că nu totul timpul poate fi considerată a fi divă.

„Nu sunt tot timpul divă, pentru că nu pot să stau tot timpul îmbrăcată frumos, divele așa fac. Eu când merg cu soțul meu la o nuntă, acolo sunt îmbrăcată frumos și el se mândrește cu mine, pentru că acolo chiar sunt divă. Dar când sunt acasă sunt o femeie normală.”, a continuat Andreea Tonciu. 

Citește și: Andreea Tonciu și-a mutat fata de la școala de stat, la cea privată: „Mi-am dat seama că nu este ce trebuie” / VIDEO

Vă invităm să urmăriți un interviu acordat de Andreea Tonciu pentru SPECTACOLA:Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel