Andreea Esca, educație strictă pentru copiii săi: „A da milităria jos din pod funcționează în continuare. Limitele sunt foarte importante”

Data publicării:
Andreea Esca, captură video Youtube, Catalin Maruta
Descriere foto: Andreea Esca, captură video Youtube, Catalin Maruta

Andreea Esca a vorbit despre generațiile actuale și despre principiile pe care ar trebuie să le aibă orice părinte.

În ciuda imaginii pe care Andreea Esca o afișează mereu în spațiul public și, anume, cea de mamă „cool”, care ține constant pasul cu noile trenduri, aceasta spune că atunci când cei doi copii ai săi au avut vârste mai fragede, era destul de autoritatea și nu s-a ferit niciodată de la a impune și reguli stricte. Astfel, în ciuda principiilor promovate de societatea actuală, prezentatoarea știrilor Pro TV consideră că există anumite lucruri care se aplicau generațiilor trecute și care trebuie să rămână și acum în picioare. 

„Eu nu știu să spun asta, pentru că trebuie să fie făcute niște calcule serioase (n.r. despre tinerii de pe Tiktok care promovează lucruri negative). Pe de altă parte, în general toate aceste lucruri care ne șochează nu sunt multe, sunt puține, și atunci ție ți se pare să sunt mulți, dar ei de fapt  sunt 5%. Eu nu am datele necesare să spun dacă e real, însă cred că pe vechi, a da milităria jos din pod funcționează în continuare, cred că a fi prea relaxat nu e în regulă.”, a declarat Andreea Esac în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Citește și: Mihai Albu a aflat că are cancer chiar de la iubita sa: „Am plâns și încă mai fac asta”. A primit vestea în ziua în care murise fratele său

Sfatul primit de la un medic pediatru american

Astfel, imediat după ce a adus-o pe lume pe Alexia, primul său copil, Andreea Esca spune că  fost acaparată și de grijile cu privire la viitorul acesteia și cu privire la una dintre cele mai dificile etape din viața oricărui tânăr, adolescența. Atunci, aceasta a stat de vorbă și cu un cunoscut medic pediatru din America, care i-a oferit mai multe sfaturi ce au ghidat-o în creșterea celor doi copii ai săi.

„Eu am vorbit cu un medic pediatru american și omul ăla mi-a explicat inclusiv treaba asta: „Trebuie să le impuneți inclusiv limite. Din sondajele pe care noi le-am făcut cu copii adolescenți și care erau liberi să facă tot ce vor, și îi întrebam cum sunt părinții voștri, niciunul nu a răspuns foarte mișto, cool, spuneau că nu le pasă”. Deci nu era cu o notă pozitivă, trebuie să vă țineți de limite. Limitele sunt foarte importante și să te ții de ele.”, a mai spus prezentatoarea TV.

VEZI și: Andreea Tonciu: „Soțul meu face doar bani, nu duce gunoiul, nu strânge masa, absolut nimic.” Cum arată o zi din viața brunetei

Youtube video image

Andreea Esca își susține constant copiii

Totuși, în ciuda imaginii dure pe care a mai afișat-o uneori în copilărie, în aceeași măsură Andreea Esca și-a susținut neîncetat copiii, după cum povestea chiar Alexia în trecut. Ba mai mult, vedeta Pro TV nu doar că nu a avut nimic de obiectat în momentul în care cei doi au semnat cu Antena 1, postul concurent, pentru emisiunea America Express, ba chiar i-a împins de la spate pentru a face acest lucru, dezvăluia influencerița.

„Întotdeauna părinții ne-au susținut în ceea ce am vrut noi să facem. Mama nu e deloc așa (n.r. nu îi descurajează), mama ne împinge. Nu eram 100% convinsă că vreau să merg cu Aris la America Express, voiam un partener perfect pentru mine, iar cu el nu stătusem atât de mult împreună. Știam că o să ne certăm rău, îmi era frică că o să mă enerveze”, spunea Alexia acum ceva timp, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și: De ce Catinca Roman nu s-a căsătorit niciodată până la vârsta de 56 de ani: „Am stat mult și m-am gândit la chestia asta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel