Dieta Teodorei Stoica, după ce a învins cancerul. Alimentele la care a renunțat fiica lui Mihai Stoica: „Astea produc inflamații” / video

Teodora Stoica, foto Instagram
Descriere foto: Teodora Stoica, foto Instagram

La doar 25 de ani, Teodora Stoica a primit o veste cruntă din partea medicilor. Tânăra a aflat că suferă de cancer. Ea a reușit să învingă boala și și-a schimbat în totalitate stilul alimentar. În podcastul „Acasă la Măruță”, fiica lui Meme Stoica, a povestit la ce alimente a renunțat și ce mănâncă acum.

„Fast-food nu mâncam. Ultima dată am mâncat fast-food în 2011 și mi-a fost rău, iar de atunci nu am mai pus gura pe fast-food. Și nu am mai pus.

Eu nu am mâncat prăjeli, nu am mâncat carne 9 ani, pentru că am zis că așa e mai bine pentru animale și oricum nu prea îmi plăcea. Dar mâncam pizza, paste, chestii procesate, chipsuri, care sunt la fel de rele. Cel mai important este să stau departe de uleiurile de rapiță, floarea-soarelui. Astea produc inflamații și dacă am un țel în viață este să stau departe de inflamații. (...) Am făcut un curs de nutriție, iar acum sunt nutriționist acreditat. Prietenii mei nu suportă să meargă cu mine nicăieri, pentru că hummusul trebuie să fie fără ulei, salata fattoush fără crutoane, fără roșii pentru că sunt nightshades, adică un grup de legume care au ca o otravă, lectina, și încerc să stau departe de ele pentru că produc inflamații. Din acest grup fac parte roșiile, vânăta, adică tot ce e bun. Uleiul de măsline este bun, dar să fie din sursă sigură”, a precizat Teodora Stoica.

Citește continuarea pe DC News.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 29 iul 2023, 09:55 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience