DIETA-șoc: Cum să slăbești 10 kg în timp record. MENIU

Dieta - ȘOC . foto Unsplash.com/ autor Bill Oxford
Descriere foto: Dieta - ȘOC . foto Unsplash.com/ autor Bill Oxford

Poți pierde 10 kilograme în doar 2 săptămâni. Această dietă-șoc este ideală dacă vrei să arăți bine pentru plajă. Trebuie să începi să mănânci corect și să faci alegeri mai sănătoase!

Ce este dieta-șoc?

Se mai numește „Dieta de 14 zile”. Se știe că ajută la pierderea în greutate prin șocul metabolismului, crescând astfel rata sa metabolică și arzând mai multe grăsimi.

Așa cum am menționat, această dietă pretinde că te ajută să slăbești 10 kilograme în două săptămâni, ceea ce înseamnă că este bazată pe un deficit caloric drastic. Dar creatorii dietei susțin că efectul metabolic pozitiv va dura doi ani, fără să existe riscul că te vei îngrășa la loc. 

Din cauza planului său exigent de mese și a lipsei de calorii, dieta-șoc ar trebui ținută doar o dată la doi ani. De asemenea, dacă se întâmplă să ai o afecțiune medicală, atunci cel mai bine este să consulți medicul înainte de urma această dietă.

Ce conține dieta de șoc? 

Un beneficiu pe care îl are această dietă este că nu necesită pregătirea sau achiziționarea multor alimente. De obicei, ai mese similare în timpul săptămânii.

Mic dejun

Micul dejun va fi întotdeauna o portocală (sau orice fruct, cu excepția bananei) și două bucăți de biscuiți (biscuiți tari). Asociază-l cu o ceașcă de cafea sau ceai FĂRĂ zahăr. 

 

Citește continuarea pe DC Medical.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 02 iun 2021, 08:50 | Categorie: Diete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience