DIETA Sirtfood sau dieta cu ciocolată și vin. A ajutat-o pe Adele să slăbească 45 kg

Data publicării:
Adele. Foto Facebook
Descriere foto: Adele. Foto Facebook

Adele a slăbit 45 de kilograme datorită unui nou mod de alimentație sănătoasă numit dieta Sirtfood.

Mulți adepți ai dietei Sirtfood jură că acest plan alimentar ajută la arderea grăsimilor, astfel încât poți slăbi până la șapte kilograme în șapte zile. Mai mult, acest regim de slăbit nu este atât de restrictiv, permițându-ți anumite beneficii majore, cum ar fi un pahar de vin roșu sau ciocolată, cunoscute pentru încetinirea procesului de îmbătrânire, funcţie datorată resveratrolului conţinut de vinul roşu şi antioxidanţilor din ciocolata neagră.

Ce este dieta Sirtfood?
 

După cum sugerează și numele, dieta se concentrează pe consumul de alimente care conțin sirtuină, o proteină ce joacă un rol important în controlarea metabolismului și cu proprietăți anti-îmbătrânire. O mulțime de alimente cu sirtuină sunt vegetale, inclusiv afine, căpșuni, varză, rucola, citrice, cafea, hrișcă, ceai verde și ciocolată (85% cacao).

Dieta în sine este împărțită în două faze:

Potrivit DC Medical, faza 1 durează șapte zile, iar în zilele 1-3, dieta este limitată la trei sucuri verzi și la o masă plină de alimente bogate în sirtuină. În aceste trei zile, consumul nu depășește 1.000 de calorii pe zi. Apoi, pentru zilele 4 până la 7, ai voie două sucuri verzi și două mese pe zi.

Faza a doua ține 14 zile destinate „să te ajute să slăbești constant”. Ai voie trei mese bogate în sirtuină și un suc verde zilnic, crescând aportul de calorii la 1.500 pe zi.

Citește continuarea pe DC Medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel