Dieta puturoșilor: 8 lucruri care te slăbesc ușor și fără bătaie de cap

Data publicării:
Unsplash.com
Descriere foto: Unsplash.com

Indiferent despre ce dietă am vorbi, de regulă aceasta presupune un program strict, cu anumite alimente care pot fi consumate, cu un set de exerciții fizice și alte reguli. Ei bine, sunt 8 lucruri pe care le puteți face ca să slăbiți fără să vă chinuiți, asta fiind rețeta pentru dieta puturoșilor. Iată care sunt aceste lucruri pe care trebuie să le schimbați: 

Dieta puturoșilor, cum am numit-o noi, însemnă de fapt să adopți și să faci lucruri mici care, cumulate și pe termen lung, pot face o mare diferență. Iată care sunt acestea: 

1. Reduceți caloriile și schimbați gustările: Dacă puteți mânca cu 500 de calorii mai puțin în fiecare zi, ar trebui să pierdeți circa jumătate de kilogram pe săptămână, spun specialiștii de la a Institutului Național de Sănătate Publică din SUA. Mulți se mulțumesc cu o gustare sau două între mese. Gustările sunt bune dacă au un conținut scăzut de calorii. În loc de o pungă cu bomboane de ciocolată de 85 g (care conține 425 calorii), alegeți o cană (250 mg) de popcorn fără arome (31 de calorii), o cană (250 mg) de struguri sau un măr mic și 12 migdale (160 de calorii). Alegerea gustărilor sănătoase, consumate de maximum două ori pe zi, vă va ajuta să consumați zilnic cu 500 de calorii mai puțin.

Practic, trebuie să încercați să renunțați la orice produs alimentar cu foarte multe calorii consumați. Indiferent dacă este vorba despre gogoașa pe care o mâncați dimineața, punga cu pufuleți de la prânz sau felia de tort de ciocolată de după cină, veți economisi 250-350 de calorii sau mai mult dacă renunțați la una din ele. Pentru a arde alte 150 de calorii, faceți o plimbare intensă timp de 40 de minute după prânz sau cină. 

2. Nu beți caloriile. Un pahar cu o băutură dulce acidulată (355 ml) are aproximativ 150 de calorii, iar un latte aromat (475 ml) poate conține 250 sau mai multe. Chiar și smoothie-urile din fructe au o mulțime de calorii, până la 400 chiar, la 475 ml. Câteva băuturi dulci pe zi pot adăuga cu ușurință până la 500 de calorii sau chiar mai mult. Alegeți apă, apă minerală, cafea neagră sau ceai verde și salvați-vă silueta!

Citește continuarea pe DC Medical. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel