Dieta prin care Luminița Anghel a slăbit 10 kilograme: „Prin această metodă slăbesc vedetele la Hollywood, dar și pe mine a funcționat fantastic”

Data publicării:

Luminița Anghel a dezvăluit care este dieta după care se ghidează zilnic.

Luminița Anghel se menține într-o formă fizică de invidiat, la vârsta de 54 de ani. În acest sens, celebra cântăreață recunoaște că face mai multe sacrificii și este foarte atentă la stilul ei de viață. În primul rând, vedeta a inclus de mai bine de un an în viața sa sportul, pe care-l practică alături de un grup de prietene regulat. Apoi, Luminița Anghel spune că se mai ghidează și după celebrul fasting sau post intermitent, adoptat și de celebritățile de la Hollywood. 

„Fac sport outdoor, sport stradal, se cheamă mers sportiv, un fel de maraton, dar mai simplu, pentru necunoscători. Mers rapid cu alergare pe întoarcerile pe străzi – 10 km pe zi. Am niște fete care m-au atras în această nebunie, suntem o gașcă de gagici care facem acest sport. Ele împlinesc 2 ani în octombrie, eu fac un an și 6 luni acum.

Țin celebrul fasting, adică mâncat după 18 ore micul dejun, 4 ore distanță între micul dejun și prânz minim și ultima masă la 5 după amiază. Prin această metodă slăbesc vedetele la Hollywood pentru rolurile lor, a fost probată, este de succes și recunosc că și pe mine a funcționat fantastic.”, a declarat, pentru Unica.ro, Luminița Anghel.

VEZI și: Luminița Anghel, dovada că nu a apelat la intervenții estetice: Aviz drăgălașilor care insistă cu „ți-ai umflat buzele” FOTO

Luminița Anghel a slăbit 10 kilograme

Se pare că acest stil de viață adoptat de vedetă a dat roade foarte repede, întrucât aceasta a reușit să dea jos un număr semnificativ de kilograme. 

„Am slăbit 10 kg din momentul în care am început. Anul trecut în luna mai aveam 63 kg, iar acum am 53 kg. Este stilul meu de viață să fac mișcare.”, a mai spus ea.

 

 

Monica Anghel, adevărul despre siluetă: ”S-au spus o groază de lucruri neadevărate pe tema asta”. Artista, decizie radicală cu privire la compania care i-a furat ilegal imaginea / EXCLUSIV

 

Acum, Luminița Anghel recunoaște că a dezvoltat o adevărată obsesie pentru sport, pe care îl practică aproape zilnic. Când nu are timp însă de exerciții fizice, solista acordă o mai mare atenție la alimentație.

„Am fost atrasă în această cursă la început cu voia mea, pe parcurs a devenit un fel de hobby, dependență și doctorul meu flemolog care îmi mai verifica piciorul din când în când îmi spunea: o să vezi că la un moment dat nu o să te mai poți lăsa.

Zilnic fac sport, mai puțin în weekend-urile în care lucrez, sunt plecată din oraș și am concerte. Atunci mănânc mai atent, țin fasting-ul, orele, dar scot din meniu lucrurile care ar putea să îngrașă.”, a mai declarat Luminița Anghel, pentru sursa citată.

Citește și: Anca Țurcașiu, aspru criticată, după ce s-a fotografiat în lenjerie intimă: „De-a dreptul penibil. Only fans sau video chat?”

 

 

„Am avut o tromboză pe piciorul drept”

Luminița Anghel a vorbit, de asemenea, și despre calvarul prin care a trecut în urmă cu trei ani. Pentru a se vindeca cât mai repede și bine, solista trebuia să parcurgă zilnic o distanță destul de mare de mers pe jos.

„Am avut o tromboză pe piciorul drept, în 2019, și doctorul mi-a recomandat minim 4 km pe zi. Am început prin bandă, pentru că am bandă de alergat acasă și îngerașul păzitor mi le-a trimis pe aceste fete, care m-au atras în acest sport stradal.

La început am avut foarte multe probleme, pentru că până mi-am găsit încălțămintea potrivită a fost foarte complicat.

Am avut vreo 8 sau 9 perechi de încălțări. Într-un final am găsit-o pe cea potrivită printr-o recomandare a unui atlet de performanță, pentru că nu reușeam. Eram plină tot timpul de bășici, de vânătăi, de bătături, de răni la picioare. Am tras foarte tare, am ajuns și la un control, un RMN pe gamba dreaptă pentru că aveam dureri foarte mari.”, a mai povestit artista.

Poate te interesează și: Bursucu, la un pas să se departă de iubita sa. Motivul, dezvăluit de prezentator: „Este lipsă de respect să...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel