Bursucu, la un pas să se departă de iubita sa. Motivul, dezvăluit de prezentator: „Este lipsă de respect să...”

Data publicării:
Sursa foto: Bursucu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bursucu, Instagram

Bursucu a vorbit despre cumpenele pe care le-a întâmpinat în viața de cuplu.

Bursucu și partenera sa de viață, Andreea, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ opt ani. Rodul iubirii dintre cei doi este reprezentat prin fetița pe care o au împreună, însă prezentatorul TV are aceleași sentimente profunde și pentru copilul pe care iubita lui o are din altă relație. Chiar dacă acum sunt foarte fericiți și așteaptă momentul oportun pentru a ajunge în fața altarului, recent, Bursucu a vorbit despre momentele tensionate din cuplu, care erau chiar să ducă și la despărțire. Totul a pornit de la un moment de gelozie, mărturisește vedeta de la Kanal D.

„Am avut la un moment dat niște filme, era să mă despart de ea. Am fost gelos. Sergiu Nicolaescu, dacă trăia, făcea filme după mine. Filmul de gelozie începe de la un telefon. Cum s-a întâlnit, ce a făcut, cum au trăit noapte. În cap, totul se derulează în 5 minute ca două ore, până când mi-a trecut boala, că m-am dus un pic la psiholog.

A învățat și de la Teo Trandafir, ce faci în momentul în care găsești în telefonul partenerului mesaj de la el/ea. Există două variante: îi spui și te faci de rușine că i-ai umblat în telefon și asta nu se face ori nu îi spui și cum trăiești cu asta. Din punctul meu de vedere este lipsă de respect să te uiți în telefonul partenerului', a mărturisit Bursucu, potrivit WOWbiz.ro.

VEZI și: Bursucu, adevărul despre plecarea de la Kanal D. Ce spune prezentatorul despre revenirea sa pe micile ecrane

 

Bursucu, romanic cu iubita sa

Mai mult, Bursucu spune că, adesea, face gesturi romantice pentru partenera sa de viață, care este puțin mai diferită decât el, la acest capitol. 

„Eu sunt romantic. Fac orice. Îmi vine în cap de la petale pe pat, lumânări, șampanie, astea sunt la ordinea zilei. Eu sunt romantic, sunt prost, nu am treabă. Mă duc la piață, vin cu 25-45 de trandafiri acasă, îi pun lu nevastă-mea în vază, ea e sus dă cu aspiratorul. Am de-astea. Ea nu prea e romantică dintre noi doi. E zodia leu. Eu sunt pești. Se spune despre noi că suntem curvari, nu e adevărat. Suntem romantici de fel, mie îmi place să fiu romantic', a adăugat acesta potrivit sursei citate.

VEZI și: Cum a ajuns Bursucu la 140 de kilograme: „M-am îngrășat 60 de kilograme în șase luni. Nici nu am realizat”

 

Cum s-a vindecat Bursucu de gelozie

Nu este prima dată când Bursucu vorbește despre gelozie. Invitat recent în cadrul altei emisiuni, acesta s-a autocaracterizat ca fiind „bolnav” de gelozie, iar totul a degenerat într-o adevărată boală psihică. Bursucu a reușit să depășească acest episod întunecat din viața lui doar cu ajutorul psihologului.

„Am fost bolnav de gelozie, este o boală, dar te scutură viața. În momentul în care mi-am dat seama că pierd persoana pe care o iubesc cu adevărat, că a pus piciorul în prag și a spus gata. Eram obsedat. Am controlat telefonul, dar n-am găsit nimic, dar orice era interpretabil, așa e când ești bolnav. Îmi făceam tot felul de scenarii, că nu-mi răspundea la mesaje, deși era conectată, urmăream când se conecta pe rețelele de socializare. Atunci ea mi-a dat cadou o pereche de șlapi. Când mi-am dat seama cât este de grav m-am dus la psiholog și mi-am luat câteva ședințe, cam 4-5 luni și am reușit să mă vindec. Am mai și mințit puțin la psiholog.”, a spus Bursucu în cadrul emisiunii online ”Duet cu Alexandra Ungureanu”.

Bursucu, viața din spatele camerelor de filmat. Prezentatorul TV face „naveta” pentru a-și vedea familia: „Plec vineri și mă întorc duminică seară” EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel