“Dieta luptătorului”. Actorul Cătălin Neamțu a slăbit 26 kg cu acest regim: „Mâncam doar 4 ore pe zi”

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Neamțu, foto Facebook
Descriere foto: Cătălin Neamțu, foto Facebook

Actorul Cătălin Neamțu, cunoscut pentru rolul său din “Las Fierbinți” , a reușit să slăbească 26 de kilograme cu ajutorul unei diete. 

Cătălin Neamţu, în vârstă de 40 de ani, a reușit, cu ajutorul „dietei luptătorului”, să slăbească de la 106 kilograme la 80. 

 

„M-am apucat în urmă cu un an şi 3 luni, am topit 26 de kilograme. În august 2020, eram la Ferma din Cocani, în culise şi mi-a făcut un coleg nişte poze. M-am speriat, am zis că nu e adevărat şi că trebuie să slăbesc. Dar să ştiţi că eu am mai slăbit în trecut cu nutriţionist, 35 de kilograme. Eram dat prin Buftea exemplu, însă am pus kilogramele la loc. Acum m-am apucat din nou şi am plecat de la 106 la 80 de kilograme. Şi m-am apucat şi de sport, pentru că e bine să te apuci până nu slăbeşti, ca să nu pui presiune pe articulaţii. Am ţinut cura aia, intermitent fasting, în care mâncam doar 4 ore pe zi, cu pauze mari de până la 20 de ore în care nu mâncam nimic, beam multă apă, 5-6 litri pe zi, mâncam grătar cu legume. Familia m-a susţinut, m-au lăsat să-mi văd de treabă. De când m-am apucat şi de sport, fiul meu Petru Nichita (9 ani) este impresionat de ceea ce fac. Sunt tată de două fete şi un băiat, Smaranda Ioana (13 ani) este fiica cea mare şi Zoe, care face 3 ani în martie”, a declarat Cătălin pentru Click. 


Ce presupune “dieta luptătorului”

Dieta luptătorului a devenit extrem de populară în ultima vreme,. Cunoscută sub numele de “post intermitent”, presupune abținerea de la mâncare pentru un anumit număr de ore. 
Postul intermitent este un un plan alimentar în care te abții de la a mânca pe o anumită perioadă de timp, cuprinsă între 16 și 20 de ore. De exemplu, puteți mânca în timpul unei ferestre de 8 ore și să vă abțineți timp de 16 ore. De asemenea, puteți posti în anumite zile ale săptămânii. Un program popular de post alternativ este programul 5:2, care vă permite să mâncați normal timp de 5 zile și să mâncați o dietă restrânsă cu o masă de 500-600 de calorii 2 zile pe săptămână, conform Johns Hopkins Medicine. 


Și Amalia Enache se menține în formă cu dieta luptătorului

Vedeta Pro TV nu mănâncă dulciuri și evită să ia mese târzii. În plus, postul intermitent este cel care are rezultate pentru Amalia Enache. 


„La mine știu ce funcționează. Fără dulciuri, de care pot să mă lipsesc ușor, și fără mâncare seara. Am trișat cam mult de când cu perioada aceasta post-sarcină. Apoi pandemie, așa că acum m-am hotărât să “postesc” cât mai mult, adică să nu mă ating de mâncare cam 16 ore din 24. Cea mai bună dietă sunt porțiile mici”, a declarat Amalia Enache pentru Ciao. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel