Dietă de vedetă. Cum se menține în formă Ioana Năstase: „Într-o lună, de la 75 kg am ajuns la 59 de kilograme”

Data publicării:

Ioana Năstase a dezvăluit ce metodă folosește pentru a ține la distanță kilogramele nedorite. 

La  46 de ani, soția lui Ilie Năstase pare să fi descoperit secretul tinereții. Ioana Năstase este deținătoarea unui corp ca tras prin inel, pentru care face însă multe sacrificii.

Ioana Năstase are o metodă extremă de a slăbi. Frumoasa brunetă mărturisește că se înfometează pentru a scăpa de kilogramele nedorite.

"Sunt foarte sinceră cu voi. Ce fac să arăt bine? Fac foamea. Da, pentru că după o vârstă se cam depune tot. La 22 de ani, după ce am născut, într-o lună, de la 75 kg am ajuns la 59 de kilograme. De atunci am încercat să mă mențin. Pe la 43 de ani am facut ulcer perforat și am fost operată de urgență. Fac foamea în continuare, deși am antecedente”, a declarat Ioana Năstase pentru Click.


De asemenea, soția lui Ilie Năstase a detaliat și cum arată meniul pe care îl consumă zilnic. 

„Dacă vă spun ce mănânc într-o zi, râdeți de muriți (n.r. râde în hohote). Am meniul meu de foame, ca să zic așa. Dimineața beau un litru de apă și o cafea cu lapte. După-amiază mănânc ori mămăligă cu brânză și smântână, ori pește sau fructe de mare, ori o salată. Atât. Apoi, non-stop apă, seara un fruct și 4 masaje pe săptămână. Da, am o singură masă pe zi. Nu vă spun să faceți ca mine, pentru că nu e bine! Nu fac sport, doar masaj, care mă ajuta foarte mult. Nu am operații, în afară de silicoane, nu pierd vremea pe la esteticieni și saloane de înfrumusetare, dar recunosc, nu mănânc cum trebuie", a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

 

Motivul pentru care i-a mai dat o șansă lui Ilie Năstase

 

Ioana Simion a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la divorț și s-a împăcat cu Ilie Năstase. Cei doi au avut parte de un incident neplăcut în urmă cu doar câteva luni. Din cauza unei discuții mai aprinse, Ilie Năstase și-ar fi agresat soția, iar ea a sunat la 112 pentru a scăpa din casa fostului tenismen. 


Bruneta nu a depus plângere împotriva lui Ilie Năstase dar a cerut divorțul la acea clipă. Cei doi au revenit la sentimente mai bune și iată că acum au dat uitării acel incident neplăcut. 


Ioana spune că soțul ei are nevoie de ajutorul ei așa că nu îl va lăsa la greu. Vrea să îi fie alături, chiar dacă spune că își neglijează familia pentru a putea fi mereu cu Ilie Năstase. 


„Eu când iau o decizie o iau! Trebuie să recunosc că de această dată mi-am călcat pe suflet și am încercat să merg mai departe. Ilie mă are doar pe mine. Eu sunt cea care are grijă de el, stau cu el, îl duc la medic și am considerat că el chiar are nevoi de mine.(...) 


Mi-am neglijat nepoțica, mi-am neglijat copilul. Sunt mai mult alături de Ilie pentru că el are nevoie de mine și având și vârsta pe care o are, eu trebuie să fiu în preajma lui tot timpul, așa am considerat eu.


Familia mea îl iubește foarte mult și îl respectă foarte mult”, a declarat Ioana Simion la Teo Show. 


Ilie Năstase spune că cel mai mult are nevoie să fie înțeles deoarece își dorește ca ultimii ani din viață să îi petreacă în liniște. Fostul mare tenismen spune că în orice relație apar și incidente mai puțin plăcute. 


Ioana spune că cel mai mare compromis pe care l-a făcut pentru soțul ei a fost să îi redea libertatea. Nu îi mai spune cum să se îmbrace și nici ora la care să ajungă acasă. În plus îl lasă pe marele sportiv să meargă în club și să aibă viața cu care el era deja obișnuit. 


„Ultimul compromis pe care l-am făcut și nu cred că vor mai accepta altceva, este acesta că i-am redat toată libertatea. Vine acasă când vrea, se îmbracă cum vrea, să meargă unde vrea. Nu sunt geloasă, în schimb, să nu mă înjosești, că altfel mă supăr”, a mai spus soția lui Ilie Năstase. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel